Spring van amateur naar pro-dronography

Het leuke aan vliegen met een drone en mooie films of foto’s maken, is dat je altijd kan blijven bijleren. Zo is het internet een grote bron van informatie, maar als je echt alles in detail dingen wil uitpluizen, moet je bij experten aankloppen. 

Je eerste stappen

Herken je dit?

Je kocht pas een drone, las de handleiding, ontdekte de gigantische mogelijkheden voor de allereerste keer in je tuin van deze vliegende camera. Trots op je eerste gemaakte filmpje toonde je het aan iedereen uit je omgeving.

Daarna wou je meer. Je wou het goed doen, zoals die “knappe filmmakers op YouTube”. Je zoekt filmpjes op, je ontdekt de FDR1 Drone School om op en top te leren vliegen en vooral het Movie School-gedeelte ken je van voor naar achter. Je kent al wat kneepjes zoals reveal of vertigo, monteren met je favoriete tool of de ideale exposure voor je drone-foto.

 

Maar wat nu?

Op dat moment klop je aan bij experten. Natuurlijk kan dat ook in een vroegere fase. Eén zo een expert die je de volledige ervaring aanbiedt, is Johan Vandenhecke als op en top Belgische dronefotograaf. Hij stelde zelf een totaalpakket samen van àlles helder uitleggende filmpjes. We mochten van hem eens gratis de test doen en keken eens rond in zijn Masterclass.

Maak kennis met Johan

Johan Vandenhecke als Belg leeft en ademt drones. Zelf begon hij er nog ‘maar’ enkele jaren geleden mee, in 2018, maar in ‘dronejaren’ is dit een eeuwigheid. Als echte globetrotter maakt hij mooie luchtbeelden overal ter wereld. Dat kan je natuurlijk bewonderen op z’n Instagram (voor de -20’s: z’n Insta) met 26K+ volgers en op z’n blog. Knap. Ooit begon hij met een DJI Mavic Air, maar nu vliegt hij graag met z’n DJI Mavic 2 Pro. Met die als basis maakt hij dan ook zijn projecten.

Het was heel de coronacrisis die hem terug naar België bracht en zijn creativiteit gaf uiting aan zijn nu uitgebreide “Drone Adventurer Masterclass”.

Een klas voor echter Masters en voor wie dat wil worden

Als je Johan’s Masterclass bekijkt, zie je hoe goed ingedeeld die wel is: zijn ervaring zet hij om in begrijpbare instructievideo’s waarin hij het woord voert. Ze zijn opgenomen in het Engels, met ondertitels voor wie wil. De filmpjes leggen alles uit in klare taal en een heel persoonlijke setting. Het geheel is kwaliteitsvol gemonteerd. Ze geven je ook direct zin om zelf meer te gaan proberen, als verlengde van onze eigen gratis Drone School.

Johan deelt zijn cursus op in modules. Eerst maak je heel open kennis met... (en krijg je permanent korting dankzij je FDR1-lidmaatschap bij de Masterclass)

Verder lezen?

Je ziet dit bericht omdat het vervolg van dit artikel is voorbehouden voor onze leden (en je niet ingelogd bent).

Tip: Klik onderaan deze pagina op "inloggen" & lees rustig verder.  

Nog geen lid? Geen probleem! Je kan gratis lid worden van FDR1 en toegang krijgen tot alle extra informatie zoals deze.