DJI Mini SE beschikbaar in USA

Er zijn beelden gelekt van een nieuwe goedkopere DJI-drone, de DJI Mini SE bij de Amerikaanse keten Walmart. Maar is dit wel degelijk een nieuwe Mini of een slimme DJI-verkooptruc? 

Dit budgetdrone-pakket is alles wat het lijkt: een snelle, handige verkoopstruc van DJI om bijeengeraapte componenten aan Amerikaanse Walmart-consumenten te slijten.

Dit “lek” circuleerde snel de wereld rond, in verschillende vormen van detail, maar is in essentie dit: een ‘oude’ DJI Mavic Mini met “Mini 2 propellers”, een aangepaste “Mini 2 RC” (controller), mààr vliegend met het standaard WiFi-protocol, in tegenstelling tot zijn broertje de DJI Mini 2 die wél het betere Ocusync 2.0 heeft. Wil je dus de opname en product-specificaties weten van de DJI Mini SE, kijk dan gewoon bij de DJI Mavic Mini.

 

Ook zagen we nergens een tasje in het (mogelijk) goedkoper aangeboden pakket. Ook is er geen vermelding van dit type drone op de officiële DJI-website en zal dit type samenraapsel-drone mogelijk niét naar Europa komen. 

Laat je dus online niet vangen: de SE mag dan wel staan voor “Special Edition”, heel speciaal is hij dus niet en ben je future proof beter af met een DJI Mini 2.

Tevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden