Droneguide krijgt een update en dat geeft problemen

(10/11/2021) – op dit moment krijgt Droneguide een verplichte update, en het zorgt voor wat problemen. Zo lijkt de localisatie niet te werken en is het ontiegelijk traag op smartphones. 

Wie via https://map.droneguide.be naar Droneguide surft, komt vanaf nu terecht op een tussenpagina waar je bovenaan op “viewer” of de knop er direct onder “view” moet klikken. Daarmee ga je door naar ‘geocortex’ waar de Droneguide-kaart geladen wordt. Deze staat (op dit moment) nog vol fouten en merk je bepaalde labels die nog niet ingevuld staan (zoals bijv. ‘Geozone_Validated_Prod’ wat mogelijk een leesbare titel moet zijn enz.).

Krijg je niet direct de juiste kaart te zien, klik dan eens op je browser op de verversknop.

Heel wat kinderziektes

(29/11/2021) – We merken ook dat deze nieuwe Droneguide-kaart nog slecht draait op eender welke smartphone: zo werkt de localisatie niet altijd, gebeurt er soms geen automatische zoom, kan je de toegangsvoorwaarden niet lezen op een smartphonescherm, en is alles traag. Hopelijk lanceren ze ook een standalone app die dit alles oplost. Op iPad en computer werkt het wel, maar eveneens traag. Veel geduld hebben is dus de boodschap… Droneguide is (met deze issues) te bereiken:

We updaten steeds de juiste link op ons startportaal.

Meer over hoe droneguide gebruiken, vind je in Les 11 van onze Drone School.

 

Tevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden


Deze info delen via...
error: Inhoud © FDR1.be - Deze inhoud is beveiligd.