Help jij als dronepiloot NuPraatIkErover als goed doel?

(30/01/2024) Een campagne voor het goede doel, “Samen de stilte doorbreken”, tegen onveilige thuiscontext en seksueel geweld, doet beroep op jullie goedheid. Help jij hen even als piloot? 

De mensen van nupraatikerover.be zijn op zoek naar een aantal dronepiloten die beelden willen maken op 22 februari (Europese Dag van het Slachtoffer) van hun campagne in meer dan 75 scholen in Vlaanderen en Brussel waaronder:

  • Stedelijk Secundair Kunstinstituut in Gent: 500 leerlingen en leerkrachten die om 10u10 zullen fluiten
  • Heilig Drievuldigheidscollege in Leuven: 1.175 leerlingen en leerkrachten die om 10u10 zullen fluiten (reeds 2 professionele cameramannen aanwezig dus enkel nog een dronepiloot)
  • GO! Atheneum Anderlecht in Anderlecht: 370 leerlingen en leerkrachten die om 10u45 zullen fluiten
  • Sint-Ursula-Instituut in Onze-Lieve-Vrouw-Waver: 538 leerlingen die om 13u55 zullen fluiten (reeds 2 professionele cameramannen aanwezig dus enkel nog een dronepiloot)
  • Heilig Hart en College in Halle: 2000 leerlingen die om 11u zullen fluiten (op 2 speelplaatsen)

Zoals ze zelf aangeven:

Het zou helemaal super zijn moest iemand (of meerdere personen) gratis beelden willen maken in één van deze scholen. Het gaat om een campagne voor het goede doel: meer dan 30.000 jongeren gaan vanuit allerlei secundaire scholen één minuut lang op een knaloranje (scheidsrechters)fluitje blazen. Dit doen ze om aandacht te vragen voor jongeren die opgroeien in een onveilige thuiscontext of slachtoffer zijn van seksueel geweld. Met onze chatbox (Nupraatikerover.be) zijn we er namelijk om die jongeren hulp te bieden.”  

Ben jij een dronepiloot en wil je hen verderhelpen? Neem dan nu contact op met de verantwoordelijke, Kayla Depestel & dan draag je -met je hobby- een steentje bij tot een beter maatschappij!

ja, ik wil helpen & mail Kayla!