Je Mavic Mini kan binnenkort FPV, waypoints en veel meer!

Goed nieuws voor Mavic Mini-bezitters! DJI stelde zijn SDK open, zodat software-ontwikkelaars met de Mavic Mini aan de slag kunnen. 1 Ontwikkelaar gaat er volop in mee, en zo gaat je Mavic Mini héél wat meer kunnen.

Litchi

De app in kwestie die een uitbreiding gaat krijgen, heet “Litchi”, een bekende app onder DJI-dronepiloten. Vroeger had deze (betalende) app al veel in zijn mars voor andere DJI drones, maar binnenkort dus ook voor de Mavic Mini. Zo groeit deze kleinste broer uit de grote DJI-familie op tot een volwaardige én lichte drone die veel, zeg maar héél veel, kan.

Naast de standaard items die je ook in de DJI Fly-app vindt, zijn er ook enkele extraatjes toegevoegd. Natuurlijk is deze  app voor wat de Mavic Mini en andere updates betreft,  nog in bèta-modus. (dd. 1/9/2020) Je moet de app dus nog niét tot nader order proberen aankopen, voorlopig nog verloren geld. De verwachte prijs zal ergens rond de 25 euro liggen voor de software.


In detail

Verschillende YouTubers zijn dit aan het uittesten geweest. We lichten er voor je eentje uit. In het verslagje in de video hieronder krijg je al enkele highlights te zien.

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

Ontdekte je ons FDR1-kanaal al op YouTube?

Op YouTube wemelt het van leuke dronefilmpjes. Een echte bron van inspiratie! Vergeet ook de video niet te liken van de fijne YouTube-creator van het filmpje hierboven. Hij of zij zal het zeker appreciëren!

Ontdek het FDR1.be-kanaal op YouTubeSamengevat

Je kan alvast uitkijken naar o.a.:

  • Het tracken van objecten, kortom, de drone volgt het aangeduide voorwerp in het kadertje automatisch;
  • Het tracken van de piloot, of beter de GPS van de smartphone + remote controller;
  • Het aanduiden van een punt van interesse, waarrond de drone kan cirkelen;
  • Het focus op een punt van interesse, die de drone in zijn camera centraal kan houden, zodat jij je op het vliegen kan concentreren;
  • Het vliegen van de drone in FPV-modus, waar zelfs de camera mee op en neer beweegt met de hoofdbeweging, zelfs met een eenvoudige VR-bril.

 

Tevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden