Nieuwe DJI Mini 3 op komst?

De speculaties reizen weer de pan uit. Via gelekte informatie en onderbouwde gokken zou men het lanceringsschema van DJI kennen. Komt er een Mini 3 aan en een Mini FPV?

DJI Mini 3 in april?

(Eigen concept ter illustratie)

Het is en blijft veronderstellingen regenen, maar de kenners van dienst voorspellen de lancering van een nieuwe Mini 3 ergens in april. Dat er een nieuwe drone aankomt is zo goed als zeker als je het typische lanceringsschema van DJI kent, en ook daar recentelijk nog de SDK voor de ‘oude’ Mini 2 werd vrijgegeven. Altijd een voorbode…

Wat de features van deze Mini 3 betreft zijn er velen die hopen op obstakelontwijkingssensoren, net zoals  de (duurdere) Autel Nano+, maar dat zou het nut van de bestaande DJI Air 2S onderuithalen. En liever goed werkende obstacle avoidance dan half-en-half werkende dingetjes. Wat wel uit alle rapporten komt is dat de vorm van de drone meer een ‘naar beneden gebogen’ onderstel zou hebben (denk omgekeerde V) wat het vliegen ten goede zou komen.

DJI Mini FPV in najaar?

Een 2e gerucht is de Mini FPV of FPV Mini, als kleinere uitvoering van de DJI FPV. Ideaal om dit op de markt te zwieren, vooral als de drone alleen al meer kilometers per uur kan halen als snelheid voor die mooie FPV-shots. Deze staat voorlopig op de planning voor september.

Een extra gerucht steekt echter de kop op: wat als dit géén 2 aparte drones zijn, en het hier over eenzelfde drone gaat? Dàt zijn velen op deze aardbol nu aan het uitzoeken en natuurlijk houden we je op de hoogte.

Meer weten?

Deze YouTuber vat het nog eens mooi allemaal samen & geeft je nog wat achtergrondinformatie.

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

Ontdekte je ons FDR1-kanaal al op YouTube?

Op YouTube wemelt het van leuke dronefilmpjes. Een echte bron van inspiratie! Vergeet ook de video niet te liken van de fijne YouTube-creator van het filmpje hierboven. Hij of zij zal het zeker appreciëren!

Ontdek het FDR1.be-kanaal op YouTubeTevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden

 


Deze info delen via...
error: Inhoud © FDR1.be - Deze inhoud is beveiligd.