Op zoek naar een DJI drone? Deze links werken wél.

DJI Logo(02/04/2022) Door de recente situatie in de wereld zijn DJI-producten zoals drones weinig tot niet beschikbaar op vele online winkelplatformen . Ben je op zoek naar een nieuwe drone of een welbepaald wisselstuk, dan hebben we goed nieuws: volgende linken werken (voorlopig) wél. We lijsten ze hier voor je op, maar let op: het leven is aan de snellen onder ons… 

Laatste check: 03/11/2022

DJI drones op een rijtje

 

Op zoek naar… Informatie en kopen

DJI Mavic 3 of 3E/3T of Classic

DJI Mavic 3 Cine

Informatie

De DJI Mavic 3 serie is het paradepaardje van DJI. Wie zich pro fotograaf of videographer noemt, zal met deze drone heel veel plezier beleven. Met alle toeters en bellen zoals 360° obstakelvermijding, +5K filmen, 20MP foto’s maken, tot 28x zoomen en tot 1TB intern geheugen en allerhande extra features, is dit de droom van elke pro dronepiloot.

Lees meer -per subtype- op

… waar je ook de beste kooplinks vindt voor de pro-serie drones;

Onze aanbeveling

DJI Mavic 3 Fly More Combo kopen >>

DJI Air 2S

Informatie

Met de DJI Air 2S haal je kwaliteit in huis voor een beperkt bedrag én beperkt dronegewicht. Obstakel avoidance APAS 4.0 levert ook hier een knap voordeel op bij complexer manoeuvreren. Elke semi-professioneel dronepiloot zal heel wat opdrachten succesvol kunnen uitvoeren dankzij dit technologisch wondertje.

Lees meer op De DJI Air 2S: is dit de drone voor jou?

Onze aanbeveling

DJI Air 2S Fly More Combo kopen >>

DJI FPV

DJI FPV

 

Informatie

Klaar om rond te zoeven aan 140 km/u? Altijd al die FPV-hobby willen doen, maar ook met de druk op een knop switchen naar een heuse camera drone? Dan is de DJI FPV wat je zoekt. Als het power house onder de DJI-drones staat hij z’n mannetje. Speed and raw power!

Lees meer op

Onze aanbeveling

DJI FPV Combo kopen >>

 

Aanrader: neem zeker DJI FPV Care Refresh om crashes niet zo duur te maken.

DJI Avata

DJI Avata

 

Informatie

CineWhoop is de officiële benaming voor het type drone dat de DJI Avata is. Makkelijk instappen in de FPV-hobby, ook voor binnen, dankzij dit DJI-wondertje. Deze drone kan wel tegen een stootje en… haalt zelfs 100 km/u.

Lees meer op

Onze aanbeveling

DJI Avata kopen >>

 

DJI Avata Pro View Combo kopen >>

DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro zijaanzicht

 

Informatie

De komende nieuwe versie van de Mini 2 heet … Mini 3. Nog niet beschikbaar, maar mogelijk geleverd in heel wat versies. Volgens de geruchtenmolen heeft hij, net als zijn grote broer, obstakelvermijding. Echter, tot op heden is dit nog niet bevestigd, maar dit zal zeker vertaald worden in een duurder prijskaartje. Wanneer op de markt? Ook dat is nog niet zeker geweten, maar voorlopig mei 2022.

Lees meer op

Alle links

De DJI Mini 3 is beschikbaar in verschillende versies met/zonder (Smart) controller en/of fly more kit.

Alle Mini 3 Pro-kooplinks

DJI Mini 2

DJI Mini 2 45 graden

Informatie

Wie maximale vrijheid wil met dronevliegen, klopt best bij de DJI Mini 2 aan. Dankzij het gewicht onder de 250 gram heb je maximale vrijheid in de Open Categorie A1. Je kan op plaatsen waar het mag héél vrij vliegen. Ook heb je een goeie videocamera van 4K aan boord, maar geen obstakelvermijding. Dit wordt echter goed gemaakt door de (heel) gunstige prijs.

Lees meer op DJI Mini 2: 4K, RAW én meer windweerstand

Onze aanbeveling

DJI Mini 2 Fly More Combo kopen >>

DJI Mini SE

DJI Mini SE

Informatie

De DJI Mini SE is de alom geprezen DJI Mavic Mini, de voorganger van de Mini 2, in een nieuw budgetjasje. Je krijgt ong. hetzelfde als de Mavic Mini, maar met enkele upgrades die hij al overerfde van z’n grotere broertje, de Mini 2. Voeg hieraan toe dat deze drone voor een heel zacht prijsje de jouwe is, en je hebt een winnaar in de handen als startende dronepiloot!

Lees meer op DJI Mini SE: de drone voor elke beginnende dronefotograaf

DJI Ryze Tello

DJI Tello schuin vooraanzicht

 

Informatie

Eigenlijk is dit de Ryze Tello powered by DJI, maar onze huisdrone die we iedereen aanraden die nog nooit een drone in handen heeft gehad, laat je toe tot de hobby voor ong. 100 euro. Da’s voor 2 keer niks! Gooi daar 30 euro bij en je hebt plots de combo met héél, héél veel meer goodies. Deze drone heeft geen mooie gimbal en maar 720p video, maar deze drone kan écht wel tegen een stootje. Zo leer je vliegen. Wil je weinig riskeren en toch proeven van de hobby, dan is deze drone dé microdrone voor jou.

Lees meer op Maak kennis met de DJI Tello als minidrone

Onze aanbeveling

DJI Ryze Tello Boost Combo kopen >>

 

 

Wat achtergrondinformatie: waarom dit gebrek aan DJI-drones in winkels?

Drones niet toegelatenOnlangs besliste de winkelketen achter winkels zoals Mediamarkt en Saturn om DJI-producten aan banden te leggen. Ook op Bol.com zijn DJI-producten niet meer te vinden of enorm schaars.

Ze zijn het niet eens dat DJI ook drones nog aan Rusland blijven leveren, gezien het conflict tussen Oekraïne en Rusland.

Ook in Oekraïne echter gebruikt men echter DJI drones om troepenbewegingen in kaart te brengen. Rusland maakt dan weer gebruik van Aeroscope, een detectiesysteem voor drones vanop tientallen kilometers.

DJI echter zegt dat “hun drones niét bedoeld zijn voor militair gebruik”, en dat ze op afstand niemand z’n drones onschadelijk kunnen maken. DJI, als commercieel Chinees bedrijf, verkoopt immers aan élke klant, en dit is niet naar de zin van enkele westerse winkelketens.

Dit politiek getouwtrek is de oorzaak van het feit dat jij en ik als gewone klanten plots geen DJI meer online kunnen vinden of in winkelrekken.

Tevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden