DJI Avata 2

Home Forums Andere drones DJI Avata 2

Weergave van 1 genest reactie
 • Auteur
  Berichten
  • #13388
   Donald Osselaer
   Bijdrager

   Hey. Nieuw lid hier, even voorstellen: ik ben Donald en woon in de Vlaamse Ardennen.
   Ben sinds een paar weken plots bevlogen (pun intended) door drones en blijkbaar heb ik geluk in mijn buurt want buiten Geraardsbergen en Michelbeke zijn er hier geen permanente NFZ’s en qua mooie vlieglocaties komt dat ook goed denk ik.
   Voorlopig heb ik al een exploitatienummer aangevraagd en ben ik nu vooral veel info aan ’t verzamelen en aan het bijleren om het A1 examen één dezer eens te kunnen doen. Daarbij bleek deze site een grote hulp en dus vandaar.
   Ik heb op dit moment nog geen drone, maar het wordt bijna zeker een DJI Avata 2. Ik zou er dan de FPV controller bij nemen, zodat ik ook op de “normale” manier kan leren manual vliegen, maar alles op zijn tijd natuurlijk.
   Aangezien er nog geen topic bestond voor deze drone: bij deze dus.
   Iemand al ervaring met dit machientje? Voordelen, nadelen?

  • #13389
   Steven
   Sleutelbeheerder

   Hoi Donald,

   Fijn dat je al het hele dronetraject aan het doormaken bent! Veel succes! Hopelijk is ons startportaal https://www.fdr1.be/startportaal een hulp voor je geweest.

   Als je de DJI Avata 2 kiest, raad ik je zéker de controller mee aan. Het is intuïtiever en wordt door de gevorderde vliegers enorm geapprecieerd. Je ontgroeit de “motion controller” immers zéér snel.

   Hier nog wat meer info over de DJI Avata 2 als C1-drone: https://www.fdr1.be/dji-avata-2-de-leukste-fpv-drone-werd-weer-wat-beter/
   Lees echter ook dit (kan je geld besparen) : https://www.fdr1.be/goedkoper-met-de-dji-avata-2-vliegen-dankzij-firmware-update/

   Wens je echter minder FPV te vliegen en ligt je nadruk meer op fotografie, dan raad ik je de DJI Air 3 aan, die op dit moment een korting ervaart: https://www.fdr1.be/dji-air-3-de-nieuwe-middenmoot-tussen-de-mini-3-pro-en-mavic-3/

Weergave van 1 genest reactie
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.