Swan K1 Pro: VTOL-drone die vliegt als een vliegtuig!

Niet alles laat zich in een hokje duwen. Zo ook de Swan K1 Pro, een modelvliegtuig dat opstijgt als een drone, of is het omgekeerd? 

 

Vlieg eens op een andere manier

Hoe fijn is het als je met je drone kan opstijgen, lekker hoog kan vliegen, en met 1 batterij wel 60 minuten kan vliegen? Heerlijk toch! En dan hadden we het nog niet over de snelheid! Deze drone, volgens het VTOL-principe, stijgt op als een drone en vliegt daarna, door automatisch(!) kantelen, als een modelbouwvliegtuig. Het beste van 2 werelden.

Je hebt een modelletje van controller-met-scherm en de drone tot zelfs volledig digitale setups inclusief de digitale DJI Goggles voor aan FPV te doen. Natuurlijk varieert de prijs dan tussen 1000 en ong. 2000 EUR. Zijn broertje, die terrein in kaart kan brengen (“mapping”), kost dan weer een slordige 5000+ EUR… Voorlopig dus mogelijk alleen maar erover dromen?

Door het gewicht, en met mooi afstand te houden, kan je perfect in de Open Categorie A3 gaan vliegen met de nodige (beperkte) brevetten / certificaten / examens.

 

Alle uitleg over de SWAN K1 Pro

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

Ontdekte je ons FDR1-kanaal al op YouTube?

Op YouTube wemelt het van leuke dronefilmpjes. Een echte bron van inspiratie! Vergeet ook de video niet te liken van de fijne YouTube-creator van het filmpje hierboven. Hij of zij zal het zeker appreciëren!

Ontdek het FDR1.be-kanaal op YouTubeMeer info & links

 

Tevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden