Update: eindelijk smart controller en batterij-fix voor de Mini 2

Een snel berichtje: DJI zet een paar foutjes en mankementjes recht voor de bezitters van een DJI Mini 2. (16/06/2021)

Eindelijk

In de laatste firmware-update die nu beschikbaar is voor de DJI Mini 2 (v01.03.0000) zit zowel de langverwachte ondersteuning van de DJI Smart Controller voor de Mini 2 alsook de fix voor de gecontroleerde opslag van je LiPo-batterijen door het gecontroleerd zelf ontladen. Daarmee fixt DJI het eerdere batterij-issue en de nodige work-arounds.

Updaten van je Mini doe je door deze te connecteren en op te starten “net alsof” je gaat vliegen, en op het startscherm in de DJI Fly app de “update”-link te gebruiken. Doe dit bij voorkeur met volle batterijen. Drone en batterijen zal je (1 voor 1) systematisch moeten updaten. Doe steeds alle updates, zo hebben alle onderdelen van je Mini 2-setup compatibele firmware. (Herhaal dit dus voor al je batterijen)

Tevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden

 

Meer weten?

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

Ontdekte je ons FDR1-kanaal al op YouTube?

Op YouTube wemelt het van leuke dronefilmpjes. Een echte bron van inspiratie! Vergeet ook de video niet te liken van de fijne YouTube-creator van het filmpje hierboven. Hij of zij zal het zeker appreciëren!

Ontdek het FDR1.be-kanaal op YouTube
Deze info delen via...
error: Inhoud © FDR1.be - Deze inhoud is beveiligd.