Zeer leuke zomerkorting op de DJI Air 3 wegens geruchten

(05/07/2024) Voor wie twijfelde wélke drone nog aan te schaffen om de ganse zomer te kunnen genieten, is het duidelijk: koop nu de DJI Air 3. Maar waarom?

Geruchten

Gelekte Air 3S of Mavic-opvolger?

Op het internet gaan de geruchten (zoals altijd) weer de ronde van een opvolger van “een DJI drone”. Of dit een geüpdate DJI Mavic 3 is, of de eerder verwachte DJI Air 3S, hebben we het raden naar. Als je het fotootje bekijkt wat lekte, lijkt de preproductie-drone meer weg te hebben van de Air 3.

De consensus onder heel wat dronefans is dat het om de 3S gaat, die ergens volgens vermeende bronnen in november 2024 op de markt zou komen, typisch voor het Kerstseizoen.

Reden om je dronewens en -aankoop uit te stellen? Neen.

Was je van plan om jezelf een nieuwe drone aan te schaffen, zoals de  DJI Mini 4 Pro of de DJI Air 3, dan kom je dankzij deze geruchten nu veel voordeliger uit.

  • Je bespaart op een nieuwe DJI Air 3 tussen de 100 à 150 euro.
  • Je kan de ganse zomer nog van je nieuwe drone genieten, in plaats van in de winter een drone te kopen die alweer verouderd zal zijn eens je er weer in de lente mee kan vliegen.
  • Je koopt als het ware een geavanceerdere drone, de DJI Air 3, voor de prijs van een DJI Mini 4 Pro.

“En brengt die vermeende 3S dan geen nieuwe functionaliteiten met zich mee?” – Ja misschien, maar beperkt(er): de DJI-drones zijn immers nu zo érg geëvolueerd dat ze enkel nog met de sensor en lenzen verschil kunnen maken. Dit kon je al merken aan de andere updates de vorige jaren. Voor 99% van de dronepiloten maakt dit nu immers geen moer verschil uit. Je krijgt als het ware de waarde van een “Fly More Combo”, wat we constant aanraden, t.o.v. de oude situatie, gratis.

Controleer zelf de kortingen via deze knoppen

DJI Air 3 Fly More Combo kopen >> DJI Air 3 kopen >>

Twijfel? Lees meer op DJI Air 3: de nieuwe middenmoot tussen de Mini 4 Pro en Mavic 3

 

Welke drone past bij jou? Vraag 't aan de Wizard!

Met onze handige simulatietool ("wizard") ontdek je in 1,2,3 wélke drone het best bij je past.

Bespaar jezelf al dat zoekwerk en vraag het gewoon aan onze dronekeuze-wizard. Wie weet ontdek je wel iets wat je zelf nog niet wist. En ja, onze magiër stelt de juiste vragen. In minder dan 2 minuten ken je het antwoord.

Ontdek het snel!

Wizard starten >