ND-filters voor je Mini 2, 3 of 4 Pro

ND-filters helpen je het invallende licht op de camerasensor te verminderen zodat je perfect je dronecamera kan afregelen voor het gewenste bewegingseffect of wateroppervlak kan ontspiegelen. Enorm handige tools in de juiste handen bij veel zon ☀️ of op sneeuwrijke winterdagen ⛄️ . 

  • Film je met je drone? Dan helpen we je graag vooruit met informatie over ND-filters. Je vindt meer in onze droneschool: Les 25: CPL- en ND-filters: nuttig of zinloos?
  • Ben je fotograaf? Dan legt fotograaf Nele je graag alles uit, inclusief links naar de juiste producten. Je kan verderlezen in Dronen met girlpower! over ND-filters en polarisatiefiltering.

Gewoon op zoek naar het juiste product voor je DJI-drone uit de Mini-serie? Hier alvast de snelle links: je hebt ND-filter(sets) in verschillende combinaties. We selecteerden, op basis van gebruikersfeedback, enkele toppertjes:

DJI Mini 2, SE en aanverwanten

50CAL-ND, SunnyLife of generieke Filterset

Deze set is énorm volledig, van ND4 t.e.m. ND32, maar ook een soms een CPL voor ontspiegelde foto’s en een UV-filter (deze laatste is overbodig, maar is ideaal om je lens van krassen te behoeden als je geen ND-filter gebruikt) – de kostprijs is ook beperkt, ong. € 60 à € 70 al naargelang de gekozen opties en beschikbaarheid.

ND-filters kopen >>

(DJI Mini 2 en DJI Mavic Mini)

Freewell ND Filterset

Een merk, vaak geciteerd als “dé referentie”, en bestaande in verschillende combo’s. Goed, maar duur. Belangrijk is dat je genoeg stappen in je ND-filters hebt.  Een grote set is  +/- € 120, en het voelt aan als de Rolls Royce, maar er zijn ook kleinere sets van € 60 à € 70,-.

Freewell ND-Filters kopen >>

(DJI Mini 2 en DJI Mavic Mini)

DJI Mini 3 of 4 Pro

Bezit je een Mini 3 of 4  (Pro)?

Ook voor de Mini 3 (Pro)  of 4 Pro komen er mooie setjes op de markt. Je mag hier dezelfde prijzen voor rekenen als voor de Mini 2-equivalenten.

ND-filters DJI Mini 3 (Pro) kopen >> ND-filters DJI Mini 4 Pro kopen >>

 

Mogelijk ook interessant:

Groothoeklens voor Mini 3 (Pro) kopen >>

(DJI Mini 3 Pro only, ook gekend als “Wide Angle lens”)