ND-filters voor je mini

ND-filters helpen je het invallende licht op de camerasensor te verminderen zodat je perfect je dronecamera kan afregelen voor het gewenste bewegingseffect of wateroppervlak kan ontspiegelen. Handige tools in de juiste handen bij veel zon of op sneeuwrijke winterdagen. 

  • Film je met je drone? Dan helpen we je graag vooruit met informatie over ND-filters. Je vindt meer in onze droneschool: Les 25: CPL- en ND-filters: nuttig of zinloos?
  • Ben je fotograaf? Dan legt fotograaf Nele je graag alles uit, inclusief links naar de juiste producten. Je kan verderlezen in Dronen met girlpower! over ND-filters en polarisatiefiltering.

Gewoon op zoek naar het juiste product voor je DJI Mavic Mini of DJI Mini 2? Hier alvast de snelle links: je hebt ND-filter(sets) in verschillende combinaties. We selecteerden, op basis van gebruikersfeedback, enkele toppertjes:

50CAL-ND Filterset

Deze set is énorm volledig, van ND4 t.e.m. ND32, maar ook een CPL voor ontspiegelde foto’s en een UV-filter (deze laatste is ideaal om je lens van krassen te behoeden als je geen ND-filter gebruikt) – de kostprijs is ook beperkt, ong. € 70.

50CAL ND+CPL-filters kopen >

(DJI Mini 2 en DJI Mavic Mini)

Freewell ND Filterset

Een merk, vaak geciteerd als “dé referentie”, en bestaande in verschillende combo’s. Belangrijk is dat je genoeg stappen in je ND-filters hebt.  Ook deze set is ong. € 70, maar je krijgt er minder filters voor.

Freewell ND-filters kopen >

(DJI Mini 2 en DJI Mavic Mini)

Tags: