Vraagje: welke Android smartPhones werken goed met de DJI Fly-app?

Home Forums Varia – Wetgeving Vraagje: welke Android smartPhones werken goed met de DJI Fly-app?

Weergave van 2 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #7458
   Steven
   Sleutelbeheerder

   Zelf ben ik een grote iOS-fan, maar soms vragen mensen me: “welk is de beste Android-smartphone waarop ik ook m’n DJI Fly-app vlekkeloos kan draaien?”

   Graag jullie eigen ervaringen! Welke (recente) smartphones gebruiken jullie en welke ervaring?

  • #7459
   Marnix
   Bijdrager

   Zelf heb ik de DJI-app gebruikt met twee android-phones: de Samsung Galaxy J5 en de Motorola. Uit mijn ervaring blijkt dat de app goed werkt met de Samsung Galaxy modellen, maar bij mijn Motorola gsm werkt de beeldoverdracht van de filmpjes niet goed (alle beelden zijn in zwart-wit met storing erover). Dit probleem heb ik opgezocht en is blijkbaar courant aanwezig bij gsms van Motorola, dus ik zou afraden de app hiermee te gebruiken. Een oplossing die hierbij wel werkt, is het gebruiken van een andere vlieg-app dan DJI Fly.

  • #7461
   Steven
   Sleutelbeheerder

   Ik heb m’n eigen vraag even aan wat Android-kennissen gesteld & wou toch met jullie delen: vooral Samsung komt er goed uit. Met deze toestellen werkt DJI Fly-app goed op Android uit ervaring van jullie mede-Drone Aces:

   Samsung (S9), S10, S10 plus, S20 FE 4G, S21 met Android 12, S21 FE, S22, S22 Ultra, A50, A52 5G, A72 en ook de Pixel 5, Xiaomi T11 5G, Note 20 Ultra, Oneplus 8 Pro, Oneplus 9 Pro, Huawei P30 Pro, …

   Hoe DJI Fly downloaden voor Android (want in de store staat geen recente versie meer)? Zie https://www.fdr1.be/djifly

Weergave van 2 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.