DJI Fly: waar vind ik de app voor mijn iOS- of Android-smartphone?

Voor Apple gebruikers is het makkelijker, maar gebruik je Android vind je geen recente DJI Fly app meer in de App Store! Hoe komt dit? 

DJI Fly app (webp)Heel kort gezegd ondersteunt Apple nog altijd de DJI Fly app voor iOS en daarmee vind je ‘m ook in de store voor je iPhone of iPad. Apple is immers een heel beveiligd en gesloten ecosysteem waarin ‘privacy’ centraal staat (en afgedwongen wordt voor de Apple consument).

Google echter heeft onder voormalig president Trump wat ruzie gehad met China, toevallig ook het thuisland van DJI aangaande de privacy in en om de Android-versie van de DJI Fly app. Android is immers een meer  open ecosysteem met alle voor- en nadelen van dien. Zo vind je dus de laatste versie van de DJI Fly-app voor Android vanaf nu enkel maar… op de DJI site voor je Samsung, je Xiaomi, je Pixel, je One Note,… Je zal dus moeten een extra disclaimer aanvaarden dat je Android-toestel iets van een onbekende auteur/ongekende bron moet installeren. Gewoon accepteren en installeren maar!

De links voor iOS en Android vind je via de knoppen hieronder.

DJI Fly app downloaden…


(iOS linkt naar de App Store, Android linkt naar de DJI-website met downloadoptie)

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

Ontdekte je ons FDR1-kanaal al op YouTube?

Op YouTube wemelt het van leuke dronefilmpjes. Een echte bron van inspiratie! Vergeet ook de video niet te liken van de fijne YouTube-creator van het filmpje hierboven. Hij of zij zal het zeker appreciëren!

Ontdek het FDR1.be-kanaal op YouTubeTevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden