FDR1’s DroneVlaming Podcast

FDR1 is er voor en door leden, zo ook deze mooie podcast. Als FDR1-lid is presentator Pascal niet de eerste de beste: met werkervaring en vrijetijdservaring met drones én een hele mooie drone-kennissenkring weet hij altijd te verrassen. Luister je even mee? 

Abonneer je op FDR1’s DroneVlaming Podscast

Beluister de podcast zoals jij wil via

of voeg de RSS-feed toe in je favoriete podcast-app. Twijfel je nog? Beluister dan zéker eens deze “gouwe ouwe”, wat ooit aflevering #2 was: FDR1 op de radio!

 

7 Recentste afleveringen

 • 21. DJI AVATA Night version.
  on 23/08/2023 at 14:06

  Aan het woord deze keer: PALMAERS Tom. Een limburgse bezige bij die sinds vrij recent pas gebeten werd door de microbe van de drones. Hierbij specifiek de techniciteit achter de toestellen en vooral hoe deze kunnen aangepast worden naar specifieke noden. Tom is er in geslaagd om een DJI Avata om […]

 • 20. Mathias BOYEN drones for good en dit bij het WFP
  on 19/07/2023 at 10:29

  Ongelofelijk interessant gesprek over hoe drones echt het verschil kunnen maken bij humanitaire hulp, dit bij rampen maar ook bij hongersnood. Een gesprek waaruit veel geleerd wordt over wat een organisatie als het WFP (World Food Program) zoal kan doen met drones en dit ook effectief doet. Een […]

 • 19. Jonas STALMANS van JST Creations hoe een hobby uit de hand kan lopen
  on 29/03/2023 at 23:48

  Hoe een hobby uit de hand kan lopen. Jonas begon zowaar een tijd terug met een drone die hij kreeg van een vriend om eens uit te proberen. Sindsdien is Jonas verslaafd en heeft hij van zijn hobby een heel leuk bijberoep kunnen maken. Het werk van Jonas is ondertussen reeds te zien in diverse dingen […]

 • SOS Droneteam
  on 27/01/2023 at 21:50

  Ik wil mij excuseren voor de geluidskwaliteit van mijn kant. Achteraf pas gemerkt dat de audio werd opgenomen via mijn pc en niet van mijn microfoon. Gelukkig is de audio van de gast wel ok.  Fantastische babbel met een Noorderbuur met het hart zeker en vat op de juiste plaats. Eigenlijk een […]

 • Marc BELLINKX aan de wieg van dronegebruik binnen politie, binnen België maar ook ver daarbuiten.
  on 07/12/2022 at 16:29

  Deze aflevering is nu eens echt over een onderwerp dat mij extra aan het hart ligt. Ik had in het verleden met de Marc reeds contact over drones bij de politie en het is dan ook vreemd dat het tot nu duurde vooraleer ik Marc kon strikken voor een aflevering. 

 • PATS indoor drones wellicht de meest ongelofelijke toepassing die ik tot nu toe ben tegengekomen.
  on 07/10/2022 at 18:03

  PATS indoor drones of hoe een vrij simpel idee kan leiden tot een ongelofelijk project en succesverhaal. Ook de toekomst lijkt hier volledig open te liggen. Een heel efficient, innovatief, milieuvriendelijk en vernieuwend project. Aan het woord Bram TIJMONS van indoor drones. 

 • IEDO met Nico VANDE KERKHOF
  on 16/09/2022 at 18:06

  Nico VANDE KERKHOF, een understatement om te zeggen dat Nico een ware duizendpoot is. De stuwende kracht achter  een droneteam dat in Noord Limburg de brug vormt tussen Politie en Brandweer. Tevens Nationaal vertegenwoordiger van IEDO (INTERNATIONAL EMERGENCY DRONE ORGANIZATION)

 

Tevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden

error: Inhoud © FDR1.be - Deze inhoud is beveiligd.