Word Drone Ace bij de leukste minidrone community van België!

Je kent FDR1 nog niet, en dat kan: we zijn er nog maar ‘pas’ actief, en we groeien & groeien! Welkom bij dé minidrone-community van België!

Voor elk wat wils

DJI Mavic Mini
De DJI (Mavic) Mini (2) familie.

Wat gebeurt er als je een hoopje gewone Vlaamse mensen van alle leeftijden en achtergronden samenbrengt die gewoon houden van “rondvliegen met een minidrone” ? Als resultaat krijg je een vereniging van drone-fans.

Of je nu fan bent van de techniek erachter (hey, sommigen programmeren graag dingen) of je houdt ervan van virtueel rond te zoeven tegen hoge snelheden, of je maakt graag natuurfilms van hoog boven de bomen die David Attenborough jaloers maken, allemaal even goeie redenen om ons wereldje van de minidrone zoals de DJI Tello, DJI Mavic Mini & DJI Mini 2 te ontdekken!

 

Groei samen met ons

Op dit moment zijn we nog gebaseerd om en rond Leuven met al wie hier interesse vertoont, en zo veroverden we langzaam gans Vlaanderen. We zijn nog klein, opstartend en zoekend naar de juiste richting, net zoals een drone. We heten je graag welkom. Ontdek samen met ons drone vliegen in België, zowel online als offline, “in het echt”!

 

Gratis Drone Ace worden

 

Lid worden kost niks. Neen, niks!

Dus, even herhalen:

 • DJI Ryze Tello
  DJI Ryze Tello

  Bij FDR1 betaal je geen jaarlijks lidgeld, daar doen we niet aan mee. Steek liever die centjes in mooie accessoires voor je drone, of een upgrade.

 • FDR1 focust op 2 dingen, naargelang wat je graag doet:
  • Of je houdt van fijn racen met de Tello minidrone. Die koop je zelf aan voor een zacht prijsje zoals een paar schoenen.
  • Of je houdt van ‘dronography’ met eender welke cameradrone: gewoon ‘dronen’, fijn rondvliegen en filmen of foto’s nemen. Dat kan met élke recreatieve drone in onze vereniging. Natuurlijk gaan we hier veel tips over uitwisselen!
 • Bij FDR1 groei je mee. We zijn nu al met 1,663 Drone Aces en groeiende!

 

Ja, ik word Drone Ace!

 

… En welkom bij onze drone community!

© FDR1.be

Volg ons kanaal op YouTube

Meer filmpjes direct in je favoriete YouTube-app? Het kan! Bekijk het even rustig & abonneren natuurlijk! 🙂

Ontdek ons FDR1.be-YouTubekanaal 

Nog meer info nodig?