Word lid van de leukste minidrone community van België!

Je kent FDR1 nog niet als droneclub, en dat kan ook nog niet: we zijn er nog maar ‘pas’ als vereniging, maar we groeien & groeien! Welkom bij dé minidrone-vereniging van België!

Voor elk wat wils

DJI Mavic Mini
DJI Mavic Mini

Wat gebeurt er als je een hoopje gewone Vlaamse mensen van alle leeftijden en achtergronden samenbrengt die gewoon houden van “rondvliegen met een minidrone” ? Als resultaat krijg je een vereniging van drone-fans.

Of je nu fan bent van de techniek erachter (hey, sommigen programmeren graag dingen) of je houdt ervan van virtueel rond te zoeven tegen hoge snelheden, of je maakt graag natuurfilms van hoog boven de bomen die David Attenborough jaloers maken, allemaal even goeie redenen om ons wereldje van de minidrone zoals de DJI Tello, DJI Mavic Mini & DJI Mini 2 te ontdekken!

 

Groei samen met ons

Op dit moment zijn we nog gebaseerd om en rond Leuven met al wie hier interesse vertoont, en zo veroverden we langzaam gans Vlaanderen. We zijn nog klein, opstartend en zoekend naar de juiste richting, net zoals een drone.We heten je graag welkom. Ontdek samen met ons drone vliegen in België, zowel online als offline, “in het echt”!

 

Gratis lid worden

 

Lid worden kost niks. Neen, niks!

Dus, even herhalen:

  • DJI Ryze Tello
    DJI Ryze Tello

    Bij FDR1 betaal je geen jaarlijks lidgeld, daar doen we niet aan mee. Steek liever die centjes in mooie accessoires voor je drone, of een upgrade.

  • Bij ons draait het om fijn racen met de Tello minidrone. Die koop je zelf aan voor een zacht prijsje zoals een paar schoenen.
  • Gewoon ‘dronen’, fijn rondvliegen met je drone? Dat kan met élke recreatieve drone in de vereniging. Zo doen veel mensen in onze vereniging aan filmen met hun drone, waar we veel tips over uitwisselen.
  • Bij FDR1 groei je mee met de vereniging. We zijn nu al met 404 leden en groeiende!

 

Ja, ik word lid!

 

… En welkom bij onze dronevereniging!

© FDR1.be

Volg ons kanaal op YouTube

Meer filmpjes direct in je favoriete YouTube-app? Het kan! Bekijk het even rustig & abonneren natuurlijk! 🙂

Ontdek ons FDR1.be-YouTubekanaal