Word lid van de leukste minidrone community van België!

Je kent ons nog niet, en dat kan ook nog niet: we zijn er nog maar ‘pas’ als vereniging! Welkom bij de minidrone-vereniging van België!

Welkom

Wat gebeurt er als je een hoopje gewone Vlaamse mensen van alle leeftijden en achtergronden samenbrengt die gewoon houden van “rondvliegen met een minidrone” ? Als resultaat krijg je een vereniging van drone-fans.

Of je nu fan bent van de techniek erachter (hey, sommigen programmeren graag dingen) of je houdt ervan van virtueel rond te zoeven tegen hoge snelheden, of je maakt graag natuurfilms van hoog boven de bomen, allemaal goeie redenen om ons wereldje van de minidrone te ontdekken. Meer weten over deze interessante mensen of het materiaal?

Over ons

Overtuigd? Groei samen met ons!

Op dit moment zijn we nog gebaseerd om en rond Leuven met al wie hier interesse vertoont. We zijn nog klein, opstartend en zoekend naar de juiste richting. Net zoals “onze” drone.

We gaan groeien van een kleine bende enthousiastelingen naar een grotere vereniging, en veel gaat dan vanzelfsprekend wijzigen.  Daar zij wij alvast klaar voor, en we heten je graag welkom. Ontdek samen met ons drone vliegen in België!

Geen onnodig centjes uitgeven

Dus, even herhalen:

  • Bij FDR1 betaal je geen lidgeld, daar doen we niet aan mee.
  • Bij ons draait het allemaal om fijn te vliegen en te drone racen met de Tello minidrone, een van de goedkoopste (en krachtige!) drones die je kan vinden, maar met zoveel mogelijkheden. Die koop je zelf aan voor een zacht prijsje zoals een paar schoenen.
  • Natuurlijk zijn andere dronebezitters ook welkom voor alles buiten de racing. Zo doen veel mensen aan filmen met hun drone met allerlei toestellen, voornamelijk van DJI.
  • Bij FDR1 groei je mee met de vereniging.

Lid worden? Vul dit even in!

 

… En welkom bij onze dronevereniging!