Reageer op: Welke drone na een mini2

Home Forums Varia – Wetgeving Welke drone na een mini2 Reageer op: Welke drone na een mini2

#10040
Ronny Stobbaerts
Bijdrager

Dag Andy,
Ik zat een beetje in dezelfde situatie šŸ™‚ Als Mini 2 gebruiker wou ik ook een upgrade doen om meer mogelijkheden, betere resolutie enz. te hebben. Na heel wat gezoek op internet kwam ik tot de vaststelling dat een Mavic 2 Pro in feite een aanrader is, zeker omdat die momenteel uit productie is en je ze intussen 2e hands kan vinden voor een mooie prijs.
Ik heb die piste gevolgd en me een Mavic 2 Pro met smart controller gekocht via 2ehands. De eerste eigenaar had er enkele keren mee ‘gespeeld’ en was dan tot de conclusie gekomen dat het toch niet zijn ding was wegens ’te complex’. Dus op die manier kan je aan een zo-goed-als-nieuw exemplaar komen voor heel wat minder geld en kan je van de rest eventueel nog een deel spenderen aan extra batterijen (ik heb er ook 3 extra kunnen kopen via 2ehands) ,een hard-case of andere zaken.
Toegegeven, gezien het rotweer van de laatste weken heb ik nog niet gevlogen met mijn M2P, maar dat geeft me de kans om me eerst te verdiepen in alle instellingen en mogelijkheden via YouTube e.d. Natuurlijk heb ik bij de aankoop wel getest of alles werkte naar behoren zodat ik achteraf niet zou thuiskomen met een miskoop.
Ik kijk ernaar uit om eens deftig weer te hebben zodat ik het allemaal in de praktijk kan gaan uittesten!
mvg
Ronny