DJI Inspire 3: duur speelgoed voor professioneel gebruik

DJI doet er alles aan om de professional in filmindustrie (terug) binnen te halen: met de DJI inspire 3 proberen ze deze markt te veroveren. 

Het valt veelal buiten het doel van deze site, maar DJI komt dus met een hele dure bedrijfsdrone op de markt: de DJI Inspire 3, gelanceerd op 13/04/2023, het 3 kilogram zware vlaggeschip voor het maken van aerial shots in Hollywood…

DJI Inspire 3

De vele professional features zijn (o.a.) camera’s tot 8K ProRes RAW/CinemaDNG, de nieuwste versies van Ocusync O3 Pro, meegeleverde DJI RC Plus controller, 360° obstakels vermijden dankzij 6 extra fish-eye camera’s, zéér geavanceerde gimbal en een heel wat extra héél nauwkeurige GPS-positionering (. Weet wel dat een Inspire 2, de voorganger van deze drone uit 2016, makkelijk een prijskaartje had van ongeveer 9.000 euro. Deze drone zal over de toonbank gaan voor ong. 14.999 euro.

DJI Inspire 3, info & kopen >>

 

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

 

 

Op zoek naar een meer voor jou passende drone?

Ben je zelf op zoek naar een meer betaalbare drone dan deze dure bedrijfstoestellen? Ja?

Doe eens de test bij onze Dronekeuzewizard en kijk welke drone voor jou het meest geschikt lijkt. Het kan je helpen in je zoektocht.

Ontdek de Dronekeuzewizard

 

Tevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden