DJI Mavic 3 Classic: veel prosumer drone voor beschaafde prijs

Met de DJI Mavic 3 zette DJI eerder dit jaar een nieuwe kwaliteitsstandaard met de 4/3-beeldsensor. Vanaf nu kan je, voor een lagere prijs, ook van dit genieten én een écht C1-label krijgen met de DJI Mavic 3 Classic.

 

 

Mavic 3 Classic: geen telezoomlens, wel veel goodies

DJI Mavic 3 ClassicTopkwaliteit voor minder geld? Hoe dan? Je verliest de telelens, maar verder erf je al het goede wat broertje DJI Mavic 3 op de tafel plaatste. Alle specificaties zijn aanwezig: de even knappe batterij die tot 46 minuten vliegtijd garandeerde, 360°-obstakeldetectie en de keuze uit de DJI RC-controller of de RC-N1 standaard smart controller zoals bij broertje DJI Mini 3 Pro al het geval was. 895 Gram pure goodness waarmee deze stabiele drone toch in de Open Categorie A1 mag, dankzij het C1-label, en dat betekent héél wat minder kopzorgen.

Wil je alle specificaties weten, dan kijk je maar bij de Mavic 3, maar dan zonder de telelens. Toppertjes zijn o.a. De 20MP CMOS-sensor, een focus van 24 mm en een diafragma van f/2.8-11. Vergeet natuurlijk niet dat het om een Hasselbladcamera gaat, met een fotoresolutie tot 5280 x 3956 pixels. Je slaat deze foto’s op als JPEG of DNG RAW, 12-bit depth. Epic!

Verder schiet je filmpjes tot 4K/120fps of 1080p/200fps, H.264 of H.265 zoals we al kennen, en kan je kiezen voor D-Log wie graag aan color grading doet.

Nieuw op deze drone is dan weer de Night Mode, zodat er minder ruis op je donkerdere nachtopnames terechtkomt bij de nachtvluchten. Heel wat drone dus waar enkel je creativiteit de enige belemmering zal zijn in het maken van topfilms.

Ook vlieg je veilig, dankzij APAS 5.0-obstakelvermijding. AirSense zorgt dan weer voor waarschuwingen als een bemand luchtverkeer nadert, maar in Europa werkt dat (nog) niet altijd.

 

Kies jouw Mavic 3 Classic

Kies dus gauw welke DJI Mavic 3 Classic bij je past: de bare bones-versie, die met de smartcontroller of controller-met-schermpje, en met of zonder Fly More Kit als bundel om de extra batterijen te hebben.

Zoals elke pro weet, kies je dus best voor de drone, eventueel mét de uitbreidingskit, want sakkerend aan de grond staan tijdens een film- of foto-opdracht is geen optie. Zelf raden we de versie met de DJI RC aan, hoewel RC N1-fans ook aan hun trekken komen. Wie je wat anders aanraadt, probeert gewoon drones te verpatsen, en heeft geen vlieguren achter de kiezen. Natuurlijk moet je niet alles “ineens” kopen, spreid gerust je aankopen, zo wen je aan de drone en is het zachter voor de geldbuidel…

Je drone (vanaf 1.599,-):

DJI Mavic 3 Classic (DJI RC) kopen >> DJI Mavic 3 Classic (RC N1) kopen >>

 

Optionele Fly More kit:

DJI Mavic 3 Fly More Kit kopen >>

 

Tevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden

 

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

Ontdekte je ons FDR1-kanaal al op YouTube?

Op YouTube wemelt het van leuke dronefilmpjes. Een echte bron van inspiratie! Vergeet ook de video niet te liken van de fijne YouTube-creator van het filmpje hierboven. Hij of zij zal het zeker appreciëren!

Ontdek het FDR1.be-kanaal op YouTube 

Meer info