Een MiniDrone, ook voor op vakantie

Onze teergeliefde “Tello”-MiniDrone is niet alleen goed in FDR1-context, maar ook voor op vakantie. Ondanks ‘maar’ 720p video toch een hebbedingetje dat makkelijk in de bagage past.  Bekijk in deze review waarom deze Amerikaanse Drone-reviewer wild is van dit kleine wondertje én ontdek de wetgeving over je drone op vakantie…

Waarom de Tello op vakantie?

DJI Ryze Tello Boost Combo kopen >>

 

Een review vanop een verkoopssite zegt het zo:

Deze drone gekocht als vermaak tijdens de vakantie en daar voldeed hij prima aan. De drone vliegt stabiel en is prima te besturen met de app. Met wind moet je even oppassen: hoewel hij heel knap corrigeert, kan een windvlaag ‘m toch zomaar een boom indrukken. Op het strand heb ik even een noodlanding moeten maken toen hij niet meer kon corrigeren. Maar juist bij de noodlandingen (ja er waren er nog meer) zie je hoe robuust de drone is (ik heb nog geen van de reserve propellers hoeven te gebruiken). De kinderen onder begeleiding ook even laten vliegen. De racemode waarbij de drone zo rond de 30km/u vliegt werd uiteraard ook gewaardeerd. Verder leuke foto’s kunnen maken van de camping en strand.

De wet… op vakantie

In het buitenland gelden vaak andere regels dan in België. In onze droneregelgeving-afdeling vind je alles opgesomd voor Europa.

Meer?

Zelf leuke vakantiebeelden gemaakt? Laat het ons weten!

Tevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden