Batterij phantom 1

Home Forums Andere drones Batterij phantom 1

Weergave van 2 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #10567
   Geert De Laere
   Bijdrager

   Goeie dag,
   Ik ben nieuw hier op het forum en zou graag eens weten als ik een nieuwe batterij aanschaf voor DJI Phantom 1, ik een batterij kan kopen met meer mAh? Zou dit de vlieger duur van de drone verlengen of raden jullie dat niet aan. Indien wel kan er mij iemand vertellen welke ik dan het beste koop. Ik zie jullie reactie tegemoet.

  • #10569
   Steven
   Sleutelbeheerder

   Mag ik even heel stout zijn? Ik zou geen geld meer investeren in DJI Phantom of nieuwe batterijen. Het toestel valt binnenkort in een te hoge categorie die je het leven moeilijk gaan maken om te vliegen eens we 2024 gepasseerd zijn. Mogelijk wijk je beter uit naar een moderner toestel, wat voor de prijs van een 5-tal batterijen je plots een nieuwe, compactere Drone oplevert die op 1 batterij dubbel zo lang vliegt. Doe zelf de test op https://www.fdr1.be/dronewizard/

   Wat dronevliegen me geleerd heeft: koop zoveel mogelijk de officiële batterijen en add-ons. Die paar extra minuten is het risico op lagere kwaliteit niet waard.

  • #10573
   Geert De Laere
   Bijdrager

   Ik ben akkoord met jou. Maar ik heb deze drone voor een prikje kunnen kopen en die vliegt toch zo goed. In 2024 kan ik dan nieuwe drone kopen.
   Nog een vraagje ondertussen. Ik vlieg daarmee zonder brevet. Ik denk dat ik dat maar beter afleg zeker?
   Groetjes

Weergave van 2 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.