Snap-on cover

Je Tello kan tegen een stootje. Zo verlies je hier en daar wel eens een propeller, die snel weer eropgeklikt wordt. Waarom zou je dan een andere cover op je Tello klikken? 

Een nieuw dakje voor je Tello

Ze stellen eigenlijk niet veel voor: een stukje hard plastic, met wat clipjes eraan die je met een voorzichtig druk op de zijkant van de drone progressief kan losmaken. Zo kan je snel je Tello van een ander “dekseltje” voorzien, een snap-on cover dus. Buiten dat je standaard witte cover plots weer zonder krasjes is, of een ander kleurtje, is er niks nieuws. Waarom zou je het dan wél doen?

Beschadigd? Best vervangen.

Een kras kan geen kwaad, maar als je een breuk hebt in de cover, best vervangen. Immers: het harde plastic zorgt mee voor de stevigheid van je Tello drone, z’n “structurele integriteit” dus.

Leren vliegen? Maak ‘m duidelijk!

Wit is vaak wel duidelijk, maar geel is nog zoveel duidelijker. Een gele snap-on cover maakt je drone plots zoveel meer zichtbaar, vooral in een bosrijke omgeving.

Style your drone: personalisatie

Een beetje personaliseren? Het kan. Of je koopt een van de mooie custom snap-on covers overal vindbaar op het internet, of koop gewoon een extra witte: deze kan je met wat spuitbussen of verf geschikt voor plastic elke kleur of patroon geven dat je maar kan verzinnen. Maak van je drone het voertuig van Batman, een ode aan de U.S.S. Enterprise of je eigen persoonlijke grijze metallic Airwolf of Delorean uit Back to the Future? Je kan het zo gek niet verzinnen, of het kan.

Kopen?

Duur zijn ze niet, en veel stelt het ook niet voor. Ze komen in plastic blister met een soort boekje erbij. Vervangen is kinderspel, maar best voorzichtig.

Gele Tello cover kopen >>