Welke drone is de beste? DJI Air 3 of DJI Mavic 3 Classic?

(05/09/2023) Je bent gek op dronefotografie, of je houdt van aerial shots te maken met je drone. Heerlijk, maar je huidig toestel is toch wat “beperkt” vind je. Moet je dan upgraden naar de nieuwe zoom-capable DJI Air 3 of is dat een kat in een zak vergeleken met de DJI Mavic 3 Classic, die een grotere sensor heeft?

 

StevenAls er recent één veelgestelde vraag is, dan is het net de deze wel. Zelf ben ik een grote fan van (en eigenaar van) een DJI Mavic 3 Classic. Een stabiele grote drone, die tegen héél wat wind kan, en vooral met de 360°-obstakeldetectie een héle grote upgrade van mijn oerdegelijke eerste liefde, de DJI Mini 2. (Nu zou dit de DJI Mini 3 zijn). Ook knap aan die Classic is de grote sensor en het variabele diafragma, wat het detail in je beeld énorm ten goede komt.

Toch kijk je eens over de haag, want die zoom op die Air 3 is ook wel knap én heeft ook een C1-label. Enkel… is dat een drone voor mij?

 

Zelf dit uitzoeken zou ons leiden tot partijdigheid. En dan kruiste een interessant YouTube-filmpje ons pad, eentje dat we zeker je niet willen onthouden, wat dit hààrfijn uitpluist. En… voor welke drone kies jij?

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

DJI Air 3 Fly More Combo kopen >>

Meer over de DJI Air 3

DJI Mavic 3 Classic (DJI RC) kopen >> DJI Mavic 3 Fly More Kit kopen >>

Meer over de DJI Mavic 3 Classic

 

Welke drone past bij jou? Vraag 't aan de Wizard!

Met onze handige simulatietool ("wizard") ontdek je in 1,2,3 wélke drone het best bij je past.

Bespaar jezelf al dat zoekwerk en vraag het gewoon aan onze dronekeuze-wizard. Wie weet ontdek je wel iets wat je zelf nog niet wist. En ja, onze magiër stelt de juiste vragen. In minder dan 2 minuten ken je het antwoord.

Ontdek het snel!

Wizard starten >