DJI Goggles Integra: goedkopere digitale FPV-bril met méér

DJI luistert naar zijn klanten en zo ook naar de DJI Avata én DJI Mini 3 Pro-fans: fans kloegen over bepaalde dingen van de FPV-bril die bij de Avata mee geleverd werd, en DJI maakte een betere: welkom Integra!

Niet alleen is de bril iets goedkoper, hij heeft volgens DJI meer features.

De pluspunten van de Integra

 • De Integra is goédkoper dan de DJI Goggles 2
 • Knap beeldformaat van 1920 x 1080 (kortom: 1080p), 100Hz refreshrate zoals de Goggles 2
 • Licht gewicht FPV-bril
 • Fysieke knopjes aan de zijkant, in plaats van zo een touchplaatje: je kan nu veel sneller op het gevoel de juiste knoppen vinden, een belangrijk iets in het FPV-vliegen
 • Werkt perfect samen met de mee-geïntroduceerde DJI RC Motion 2 controller, waarmee door de betere controls ook plots achteruitvliegen wat makkelijker wordt
 • Maar vooral:
  • de batterij is niet meer los en lastig, maar vast als batterijdoosje achterop de hoofdband. Handig!
  • Ingebouwde GPS, handig voor Remote ID (al verplicht in de USA) – tot op heden moest dit via smartphone, nu ook mooi ‘ingebouwd’ voor Avata-vliegers.
DJI Goggles Integra kopen >>

 

Enkele nadelen van de DJI Goggles Integra

De nieuwe Integra is 100+ eurootjes goedkoper dan de DJI Goggles 2, en dat merk je in sommige extras of handigheidjes als ‘afwerking’ van je FPV-bril.

 • Zo hebben deze Goggles geen diopter-aanpassing (focusaanpassing voor brildragers), maar moet je diopterlensjes (éénmalig) aanbrengen in je FPV-bril. Iets minder handig dus dan z’n duurdere broertje. Toch is het makkelijk: je kiest uit de meegeleverde lenzen met een sterkte van -8.00 tot +2.00, waardoor je geen bril draagt onder de Goggles.
 • Ook is het iets smaller qua Field Of View (FOV, kijkbeeld): je ziet maar 44° in plaaats van de gekende 51°. Het kan je een beetje uit de FPV-illusie halen, maar dat al de praktijk uitwijzen.
 • De goedkopere Integra heeft ook geen Bluetooth of WiFi aan boord, en daarmee is “tegelijk streamen naar een smartphone” zoals bij z’n grotere broer niet mogelijk. Ga je dat vaak doen? Neen is het antwoord. Vaak neem je gewoon je beeld op in de goggles zelf.
 • Tot slot verdwenen de zij-cijfertjesdisplay, de mini-speakertjes en de 3,5mm audiopoort, maar dat mis je niet snel in een bril.

DJI Goggles Integra kopen >> DJI Goggles 2 kopen >>

 

Conclusie

DJI AvataNatuurlijk is deze Integra-bril hét ideale gezelschap voor de DJI Mini 3 Pro én de superb geschikte DJI Avata, en natuurlijk kan je ‘m ook gebundeld kopen als het “DJI Avata Explorer Combo”, waarmee je al dit leuks in huis haalt in één handige aankoop.

Zo is je DJI Avata éindelijk Remote ID-compliant, en kan je in alle rust rondzweven.

DJI Avata Explorer Combo kopen >>

 

Tevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden