DJI Mavic 3 Pro: brengt de professional in de Mavic 3-serie

DJI lanceert met de DJI Mavic 3 Pro de ideale drone voor veeleisende professionele fotografen: zo krijg je op deze pro-sumer drone een herwerkte camera met 3 sensoren en lenzen met verschillende focusafstand. 

Niet nieuw-nieuw, wel beter!

Geheel nieuw kunnen we de DJI Mavic 3 Pro niet noemen: als je in grote lijnen de perfecte specs wil weten, kan je ook terecht bij broertje DJI Mavic 3 – deze drone is immers niet revolutionair, wel vernieuwend.

Ook deze drone zal immers gelanceerd worden in een ‘gewone’ en een ‘cine’ versie, waar vooral het spelen met diepte centraal staat. DJI zet dus volop in op de camera. De Cine-versie levert je meerdere versies extra van Apple ProRes op voor de fans.

Camera x 3 op je Mavic 3 Pro

Kleine broer DJI Mavic 3 had al een dubbel camerasysteem. Tussen de 2 echter had je met zoomen een slecht beeld, en de logische stap is dus om dit op te lossen met nu een 3e camera erbij.

Je krijgt de keuze bij de Mavic 3 Pro tussen 3 brandpuntsafstanden: 24mm, 70mm of 166mm. Natuurlijk heeft dit alles een prijs: een veel grotere cameramodule met een veel grotere gimbal. Zo wordt je drone ook heel wat zwaarder plots en vlieg je dus plots rond met een drone met een C2-label.

De hoofdsensor en telesensor op deze nieuwe drone is dezelfde als bij kleine broer Mavic 3. De nieuwigheid zit ‘m in de toevoeging van een 1/1.3” CMOS medium-telecamera met een brandpuntsafstand van 70mm, waarmee je dan plots 3x kan zoomen.

Laat je niet in de luren leggen

Wens je zo een specialistische drone aan te kopen, laat je niet bedriegen: de drone is wederom te koop in allerlei vormen van pakketten, maar zoals we hier al menig maal ondervonden hebben, is enkel de Fly More Combo (mét controller) de moeite waard om naar te kijken als je nog géén Mavic 3 bezit.

Op dat moment kom je uit bij 2 samenstellingen, die je tussen de € 2.000 en € 3.500 kosten:

  • Zo raden we iedereen die nog géén Mavic 3 bezit aan een Fly More Combo te kopen. De extra batterijen en de versie met de RC Pro is de enige juiste keuze voor dit type professionalisme.
  • Bezit je wél al een Mavic 3, kan je batterijen uitwisselen e.d. met je andere toestel dus dan neem je beter genoegen met een niet-FMC en een smart controller, wat je geld bespaart, maar toch wat flexibiliteit geeft.

Voor de Cine-versie Premium Combo ga je in de toekomst +4.500,- mogen neertellen. Al het moois van de vorige met héél wat extra’s. Eentje voor het bedrijf om aan te kopen dus? šŸ™‚

Ontdek hier alle prijzen en specificaties per drone

DJI Mavic 3 Pro kopen >> DJI Mavic 3 Pro FMC & RC Pro kopen >>

 

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

Ontdekte je ons FDR1-kanaal al op YouTube?

Op YouTube wemelt het van leuke dronefilmpjes. Een echte bron van inspiratie! Vergeet ook de video niet te liken van de fijne YouTube-creator van het filmpje hierboven. Hij of zij zal het zeker appreciëren!

Ontdek het FDR1.be-kanaal op YouTube