DJI Mini 3 Pro en gebruik je DJI Assistant? Maak van je drone geen baksteen!

(07/10/2022) Wie een DJI Mini 3 Pro gebruikt en z’n updates binnenhaalt via DJI Assistant 2 op PC: opgelet! Je kan een “brick” maken van je DJI Mini 3 Pro dankzij een laatste update.

DJI Assistant error 30064

Nu is er, met enkel impact voor de DJI Mini 3 Pro-bezitters, een foutje geslopen in DJI Assistant 2. De waarschuwing komt van een bekende Deense clickbaiter, maar deze keer wel nuttig. Het betreft ver. 2.1.10 van de software (update: andere bronnen zeggen ook 2.1.11, dus let op!) die je een error 30064 geeft (na aansluiten van de drone) wat eenvoudig wil zeggen: je drone is een baksteen geworden.

Beter voorkomen…

De veilige oplossing is eenvoudig, gebruik voorlopig enkel DJI Fly op je smartphone om je Firmware-updates en onderhoud op je drone te doen.

Meer info

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

Ontdekte je ons FDR1-kanaal al op YouTube?

Op YouTube wemelt het van leuke dronefilmpjes. Een echte bron van inspiratie! Vergeet ook de video niet te liken van de fijne YouTube-creator van het filmpje hierboven. Hij of zij zal het zeker appreciëren!

Ontdek het FDR1.be-kanaal op YouTube



Tevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden