DJI Mini 3 Pro en gebruik je DJI Assistant? Maak van je drone geen baksteen!

(07/10/2022) Wie een DJI Mini 3 Pro gebruikt en z’n updates binnenhaalt via DJI Assistant 2 op PC: opgelet! Je kan een “brick” maken van je DJI Mini 3 Pro dankzij een laatste update.

DJI Assistant error 30064

Nu is er, met enkel impact voor de DJI Mini 3 Pro-bezitters, een foutje geslopen in DJI Assistant 2. De waarschuwing komt van een bekende Deense clickbaiter, maar deze keer wel nuttig. Het betreft ver. 2.1.10 van de software (update: andere bronnen zeggen ook 2.1.11, dus let op!) die je een error 30064 geeft (na aansluiten van de drone) wat eenvoudig wil zeggen: je drone is een baksteen geworden.

Beter voorkomen…

De veilige oplossing is eenvoudig, gebruik voorlopig enkel DJI Fly op je smartphone om je Firmware-updates en onderhoud op je drone te doen.

Meer info

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

Ontdekte je ons FDR1-kanaal al op YouTube?

Op YouTube wemelt het van leuke dronefilmpjes. Een echte bron van inspiratie! Vergeet ook de video niet te liken van de fijne YouTube-creator van het filmpje hierboven. Hij of zij zal het zeker appreciëren!

Ontdek het FDR1.be-kanaal op YouTubeTevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden