Ecoflow River Mini stroomstation: je drones opgeladen, de hele dag lang!

Je kent het wel: een hele dag met de drone op stap, en dan meermaals vloeken dat je batterijen leeg zijn van je drone, je smartphone of je RC. Geen zorgen, hier is de oplossing: een stroomstation met de naam “Ecoflow River Mini”. 

Herken je deze situaties?

 

DJI Mavic 3 Cine“Voor een opdracht van een klant moest ik met m’n Mavic 3 hun trouwdag filmen. ‘k had m’n eigen setje van 3 batterijen bij, en nog wat van een vriend geleend. Toch was dit te weinig, en nergens op die mooie locaties een stopcontact in de buurt. Wou dat ik meer aireal footage had kunnen schieten voor de trouwvideo die ze bij me bestelden. Ik kan normaal beter…”

of dit:

Slimme batterijen DJI Mini 2“Ik deed een leuke uitstap met de trein en de fiets. Mini 2-Drone mee, batterijen opgeladen. Een aantal leuke vluchtjes gemaakt. Zelfs een powerbank mee om de smartphone op te laden. Spijtig dat ik die batterijen van de drone niet kon opladen midden in de natuur en de smartphone weer veel te snel plat was, zelfs na heropladen, door het constante zoeken naar 4G op die afgelegen plek…”

 

Of je nu dronefan bent of professional die met een drone vliegt, je zeult al snel heel wat techniek mee waarvan de batterijen snel ’n oplaadbeurt nodig hebben. In de auto opladen kan, maar is niet altijd (alleen) een optie. Of op de fiets, daar is enkel een grote powerbank een optie. Of niet?

Ecoflow River Mini (EU) kopen >>

We linken hier naar het product of een mogelijk evenwaardig alternatief bij onbeschikbaarheid.

 

Al je tech opladen: dit stroomstation kan ’t!

Drone batterijen kan je niet ‘zomaar’ opladen met eender welke powerbank. Voor kleine batterijen zoals die van de DJI Mini 2 kàn het in geval van nood, maar het gaat oer- en oertraag. En wat dan met de smartphone, of de controller of al de andere tech die je bijhebt op je meerdaagse kampeertrip? Voor wie kinderen heeft: ook de Switch, iPad en smartphones moeten levend blijven, ook middenin de wijde natuur.

De Ecoflow River Mini biedt je een héél flexibele oplossing. het is een stroomstation dat van alle markten thuis is.

  • Het toestel kan volledig opgeladen mee, of kan zelfs bijladen in de autorit heen en terug. Daar kan het het ook dienen als hub voor héél wat toestellen tegelijkertijd.
  • De bovenkant is bij de wireless-editie 1 grote Qi-charger, waarop je gewoon een compatibele smartphone neerlegt en draadloos oplaadt.
  • Dit toestel beschikt over 3 USB-A poorten zoals een héle, héle grote powerbank.
  • Dit stroomstation beschikt over een heavy duty 100W USB-C uitgang, onontbeerlijk voor zware professionele dronebatterijen en snelladen
  • Het toestel heeft een 12V-uitgang, net zoals in de auto, waarin al die accessoires ook passen voor extra USB-poorten enz.
  • Dit Power Station heeft in deze Europese versie ook een gewone AC 230V-uitgang, net zoals een stopcontact in je huis, voor al die drone-gerelateerde apparaten die met een bepaalde stroomblok moéten opgeladen worden. (Of misschien je laptop)
  • Je hebt 210.000 mAh aan stroom, dat zijn 21 héle sterke powerbanken-in-één, elke keer opnieuw.

Daarnaast heeft het toestel heel wat ingangen om zelf opgeladen te worden, inclusief een ingang voor zonnepanelen! Zo is het zelfs nog groene stroom ook! Ook dàt is belangrijk.

Zekerheid van stroom overal onderweg met dit Power Station!

Je merkt het, we zijn er lyrisch over. Is dit hét grootste stroomstation ooit? Neen, maar voor onze doeleinden mogelijk het meest passende voor een dag lang onbezorgd stroom gebruiken voor al je drone-gerelateerde toestellen en entertainment.

Tel hierbij dat dit ultra portable is, en je hebt een winnaar voor je staan. En dan spraken we nog niet over de prijs: we waren énorm verrast te vernemen dat al dit heerlijks net iets minder dan 350,- kost. (Da’s minder dan de prijs van een tweedehands iPhone X uit 2017!)

De ideale compagnon dus voor je heerlijke kampeertrip, je lang gedroomde drone-uitstap of met gerust gemoed op professionele dronemissie voor je bijberoep.

Ecoflow River Mini (EU) kopen >>

We linken hier naar het product of een mogelijk evenwaardig alternatief bij onbeschikbaarheid.

 

Ecoflow River Mini in beeld

De mensen van Drone Valley, referenties in hun vak, demonstreren je hier dit stroomstation. Kijk eens naar hun indrukwekkende demo en je snapt waarom we zo lyrisch zijn over dit knappe toestel wat je heel wat kopzorgen bespaart. Zij tonen hier de Amerikaanse versie (met Amerikaan stopcontact), wij bespraken natuurlijk de Europese variant met Europees stopcontact die hiér werkt. Wat een ‘power house’!

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

Ecoflow River Mini (EU) kopen >>

We linken hier naar het product of een mogelijk evenwaardig alternatief bij onbeschikbaarheid.

 

Tevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden