FDR1-Voorzitter schrijft een boek

(03/12/2022) Even iets niét-dronerelated, of toch. Steven Bogaerts, de bezieler achter FDR1, schreef een boek en dit heeft niéts met drones te maken… of toch? 

Steven

Steven

Allereerst, toen Steven Bogaerts in 2019 startte met FDR1 en er maar 2 leden waren in plaats van nu 4,606, schreef Steven al boeken. Als helft van het vader & zoon schrijversduo Bogaerts, had hij toen al 14 boeken geschreven.

Met het recentste hardcover boek “meisje nummer 8”, dat zich afspeelt in Leuven, Sint-Truiden en Oostende, staat de teller nu op 15 boeken en 20 jaar schrijven.

Het boek

meisje nummer 8“meisje nummer 8” is een psychologische thriller, vrij ruw en tegelijk teder en meeslepend, waarin een meisje iets ergs meemaakt, een hele weg doorloopt, om dan zichzelf terug te vinden. De tagline van het boek is dan ook terecht “Durf dromen te dromen die nog overeind blijven staan”. In het boek gaat Sofia op zoek naar het voor haar angstvallig verborgen gehouden verleden, en merkt ze dat de muren van hun Limburgse hoeve vreselijke geheimen, bedrog en verderf verbergen.

Met het boek wil Steven en de uitgeverij ook een duurzame manier van uitgeven stimuleren via een kortere keten, want we hebben maar 1 planeet waarop we mogen rondvliegen… euh… rondlopen.

… en wat nu met FDR1?

Een goeie voorzitter zou een voorzitter niet zijn als hij naar deze dronevereniging toe geen geste zou doen. Als jullie een boek kopen (het ideale kerstcadeau, hint!) dan zal FDR1 ook wat gesponsord worden door de aankoop. 2 Vliegen dus in 1 klap: je scoort een prachtig cadeau voor al wie je dierbaar is én je steunt de dronevereniging.

Meer over het boek te weten komen? Check dan zeker eens de website van de auteurs.

Scoor het boek!

“meisje nummer 8” telt 320 pagina’s, is uitgegeven als eens stijlvolle hardcover en is 21,99- in de winkel.

Het hardcover boek …

… in 🇧🇪 België… 

via Amazon kopen >> via Standaard Boekhandel kopen >> via bol.com kopen >>

 

… in 🇳🇱 Nederland …

via Amazon kopen >>

 

Of ben jij een verwoede ebook lezer? Dan is het boek ook beschikbaar als Kindle-boek!

Kindle ebook kopen >>