Nieuwe DJI Mini 3 – gelekte foto’s

(01/12/2022) De roddelkanalen zijn de actualiteit weer voor: de nieuwe DJI Mini 3, de budgetversie van de DJI Mini 3 Pro, lekte al op het internet. Even een kort overzicht.

Update (09.12.2022)

Ondertussen is de DJI Mini 3 verschenen. Lees hier zeker verder.DJI Mini 3 (leak)
(Klik om te vergroten)

Als we de foto’s mogen geloven, zal de DJI Mini 3 ‘Classic’ eenzelfde body hebben zoals zijn grotere broer, de DJI Mini 3 Pro. Wel zijn er op de foto’s enkele kleine verschillen te bemerken, maar met grote gevolgen:

  • Waar je bij de DJI Mini 3 Pro de ronde obstakelsensoren merkt om voorwerpen te vermijden, zie je hier op de drone rechthoekige luchtinlaten. Nogal wiedes dat je in een budgetdrone geen dure obstakelsensoren inbouwt.
  • Je merkt bij de DJI Mini 3 hetzelfde gimbal-ophangingsysteem op als bij de DJI Mini 3 Pro: mogelijk kan deze Mini 3 dan ook de portretmodus aan, ideaal voor social media posts, maar softwarematig mogelijk wat beperkingen. Of de camera even krachtig is als de pro, valt nog te zien.

Ook krijgen we al foto’s te zien van de Fly More Combo. De gespotte prijs voor deze combo mét de smart controller-met-scherm was ong. 828 GBP, kortom (corr.) 938 EUR, waar de evenwaardige combo voor de DJI Mini 3 Pro nu 1.189 EUR kost. Je zou dus met deze nieuwe versie 200+ EUR besparen.

DJI Mini 3 Fly More Combo

 

Hier nog een bovenaanzicht, waar de luchtsleuven duidelijker zichtbaar zijn:

DJI Mini 3 (Leaked photo)

Meer weten?

Ontdek de DJI Mini 3

 

Tevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden