Insta360 Go 3: onze favoriete cam werd nog beter!

Met de Insta360 Go 3 krijg je alle voordelen van een hele kleine camera én de voordelen van een deluxe GoPro: de ideale dronecamera voor elke serieuze dronography-enthousiast die wel eens een mooi filmpje maakt. 

Een paar jaar geleden waren we lovend over de voorganger van deze Go 3, de Insta360 Go 2: de ideale kleine camera, ter grootte van een duim, die je bovenop je drone makkelijk kon zetten, dankzij al de leuke meegeleverde extra goodies.

 

Insta360 GO 2 op droneIk was eigenlijk initieel niet op zoek naar een actioncam om op een drone te monteren. Ik wou een makkelijk draagbare “bodycam” die de omgeving vanuit mijn standpunt zou filmen terwijl ik aan het dronen was. Ideale footage om tussen de haarscherpe dronebeelden te mengen in de eindmontage.

Ook had ik zo plots een extra veiligheid: mocht iemand tijdens mijn drone operatie ‘lastig komen doen’, had ik mogelijk beeldmateriaal om bij ongemakken te kunnen voorleggen. Haalt plots alle discussie weg. Of een plotse crash of falen van je drone? Je hebt er makkelijk beelden van. 

Ik kan ‘m ook monteren op m’n fiets, wat superstabiele beelden oplevert. Ik film dan ook constant in “pro modus” wat me veel vrijheid oplevert. Ook kan je ‘m makkelijk aan de voorruit van de auto hangen. Je bent plots regisseur… 

 

Heel handig was ook de magnetische hanger voor rond je hals en de handige clip voor op een baseball cap, die je plots een betà-roll camera opleverden.

De Insta360 Go 3 heeft de nieuwe versie van al deze goodies ook en ook nog een nieuwe knappe behuizing. Dankzij de laadmodule mét draaibaar touch screen krijg je ineens een énorm grote boost voor bijna hetzelfde geld.

Even herhalen: waarom is de Insta 360 Go-serie zo goed als camera?

Net zoals de voorganger is de Insta360 Go 3 dé ideale cameracompagnon voor jouw drone omdat:

 • De grootte van je duim met 30 minuten autonomie
 • Handige “action pod”, of behuizing, zodat je 5×30 minuten kan. Een eeuwigheid!
 • Een bijna 3K circulair beeld, zo kan je je beeldformaat nà opname nog volop kiezen
 • De knappe lens ziet véél en heel scherp. De ingebouwde micro is ideaal voor vlogging
 • 1440p & 50fps én een héél knappe beeldstabilisatie
 • 32GB intern geheugen, (of 64GB, of 128GB… zoals je maar wil)
 • Waterdicht. Zalig. Dompel gerust 4m onder water!
 • De idéale 2e camera in je dronefilm of steek ‘m gewoon op je cam met een van de meegeleverde (!) handige add-ons
 • Met wat extra 3rd-party stuff compleet compatibel met GoPro-aansluitingen
 • Synchroniseer makkelijk met je smartphone
 • Super-handige AI-editmodus in de gratis meegeleverde software/app.
Insta360 Go 3 kopen >> Insta360 Go 3 via Bol kopen >>

Op dit moment is deze handige cam énorm gewild. Daarmee de 2 links naar mogelijke oplossingen. 

 

En wat kan deze Insta360 Go 3 dan meer?

Naast de vele verbeteringen die deze (al knappe) cam onderging dankzij feedback van gebruikers, zit het ‘m in de Action Pod: je kan immers kiezen tussen een makkelijk magnetisch overal op aan te brengen duimvormige actioncam, of een actioncam in een vertrouwde (witte) GoPro behuizing maar mét touchscreen dat je kan kantelen en draaien naar believen. Zo neem je elke keer het ideale shot met de meest ideale camera-opstelling… die in je broekzak past.

Voor zij die graag specificaties lezen: Aperture F2.2, Fotoresolutie tot 2560×2560, Video tot 2.7K30FPS of 1440P/50FPS H.264 of heel wat combo’s, Timelapse, Timeshift, Slow Motion (120FPS), Pre- en looprecording, INSP & DNG-fotoformaat en exports, ISO 100-3200 enz. En dit alles maar in een 35-gram cameraatje (96 gram voor de Action Pod).

… kortom, genieten!

Insta360 Go 3 kopen >> Insta360 Go 3 via Bol kopen >>

Op dit moment is deze handige cam énorm gewild. Daarmee de 2 links naar mogelijke oplossingen. 

 

Nog niet overtuigd?

Deze Youtuber legt het nog eens haarfijn uit waarom een Insta360 zo’n handig dingetje is. Waarschuwing: na dit filmpje te kijken ga je ‘m zéker (nog meer) willen… En ja, ook op ons YouTube-kanaal staan dronevideos waarin naadloos Insta360-vids verwerkt zitten. It’s thàt good. 

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

Insta360 Go 3 kopen >> Insta360 Go 3 via Bol kopen >>

Op dit moment is deze handige cam énorm gewild. Daarmee de 2 links naar mogelijke oplossingen. 

 

Alternatief voor je action shot als je geen drone kan of mag gebruiken

Shot nodig waar je anders je drone stukvliegt? Of in een zone waar je niet mag opstijgen? Je Insta360 GO 3 geeft je een hoop aan alternatieve & creatieve shots! Hier wat voorbeelden

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

Tevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden