Litchi komt met een beta van Litchi Pilot als alternatieve vliegapp voor je DJI-drone

(02/07/2023) Litchi, het handige alternatieve stuurapp’je voor heel wat DJI-drones, heft een nieuwe Bèta-versie gereleased. We raden het niet aan nu voor je drone te gebruiken, maar geeft al heel wat leuke inzichten in wat komen zal.

Litchi Pilot (beta)

Litchi maakt met Litchi Pilot een hele nieuwe app. Zoals eerder gerapporteerd zijn ze aan de slag gegaan met de nieuwe DJI SDK. Ze zijn nog in het prille begin, maar er zit al heel wat in. Zo kan deze app waypoints synchroniseren en uitvoeren, waar ze die importeren van de officiële Litchi app of de gekende Mission Hub.

Het grote verschil met de (nu bestaande) app? Deze app ondersteunt ook de Mini 3, de Mini 3 Pro en de Mavic 3 Enterprise serie (M3E en M3T). Let wel op, andere drones ondersteunen ze voorlopig nu (nog) niet. Ook heb je een gewone controller nodig, want de controllers-met-schermpjes zoals de DJI RC kunnen geen 3rd party apps installeren. Ook iOS-toestellen vallen hier nog uit de boot.

Je hebt dus concreet één van de eerder genoemde toestellen nodig met een gewone remote controller en een Android toestel en de oude Litchi app wil je deze Bèta gebruiken.

Meer weten?

We herhalen: we raden je niet aan om bèta-software te gebruiken om je drone te besturen.

Wie wél de Bèta wil vervoegen uit pure interesse, kan dit via deze link naar Litchi.

 

Tevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden