Lego adapter

Waarom o waarom zou je een Lego-adapter voor je minidrone willen? Wel de reden is niet moeilijk te bedenken…

Twee keer niks

Eerst en vooral, het dingetje stelt eigenlijk niks voor. Het is een dom plastic plaatje, waar het doosje waarin je het toegestuurd krijgt veel indrukwekkender eruit ziet dan het plaatje zelf is. Toch is het een handig dingetje wat makkelijk op de ‘hull’ van de drone vastklikt. Waarom o waarom zou je jouw mooie lijnen van je drone willen verstoren met dit ding? Wel: de reden: uitbreiding.

Uitbreiding

Lego heeft een leuk voordeel: overal zijn er wel blokjes te vinden. Aldus worden ze dé ideale uitbreidingsconnector voor al wat je maar kan bedenken. De connector zelf heeft wel beperkingen: immers: de ruimte voor de connectie zit pal tussen de rotoren in. Je hebt dus een beperkte connectieruimte. Verder kan je maar “een klein extra gewichtje meesleuren”, anders is die drone plots veel te topzwaar.

Toch is het leuke hebbedingetje voor 4 à 8 euro z’n geld waard. Nadeel bij bestellen: ook al kost het twee keer niks, de verzendkosten zijn vaak duurder dan het plastic dingetje zelf.

Kopen?

We herhalen bewust even: Het leuke hebbedingetje is voor 4 à 8 euro z’n geld waard. Nadeel bij bestellen: ook al kost het twee keer niks, de verzendkosten zijn vaak duurder dan het plastic dingetje zelf. Maar zeg nu zelf, wie wil er géén cool Lego-figuurtje op z’n drone? šŸ˜‰

Dit onderdeel is vaak niet beschikbaar op websites. Regelmatig eens terug controleren dus of het hier voorradig is. 

 

Tags: ,