Indienen “Verklaring van praktische “zelf” training

Home Forums A2-certificaat Indienen “Verklaring van praktische “zelf” training

Weergave van 3 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #9598

   Ik heb met succes de A1-A3 training behaald en ga nu voor de A2, gezien ik een Mavic Pro heb. Ik heb het examen kunnen boeken,de 24 ste deze maand bevestiging gekregen en mijn A1-A3 certificaat kunnen uploaden. Echter, de verklaring dat ik de zelfstudie doe voor de drone loopt mis. Ik heb ze op papier. Waar moet ik ze uploaden of moet ik ze meedoen naar het examencentrum? Hier is nog véél onduidelijkheid over. Zijn er leden die meer weten daarover? Met dank, een jullie heel genegen lid.

  • #9599
   Steven
   Sleutelbeheerder

   Hoi Jacques,

   Dat leggen we uit op onze pagina https://www.fdr1.be/a2 : je kan daar het document downloaden. We raden je aan, al wat je moet uploaden, te combineren bij hen in 1 PDF en dat te uploaden. Meerdere uploads loopt immers in dat proces vast.

   • #9613

    Heb het gevonden in de Faq’s van DGLV:
    ……….”Wanneer u uw profiel op het examenplatform aanmaakt, kunt u het bewijs van voltooiing van de A1/A3-opleiding uploaden.

    Na het slagen voor het aanvullende examen Open A2 kunt u via het Droneportal uw Certificaat Open A2 downloaden door de upload van een ondertekende verklaring dat u de vereiste vaardigheden heeft verworven in de praktische zelfopleiding.”

  • #9611

   Beste Steven, Ik heb het document gedownloaded, ingevuld en ingescand maar waar moet ik er naartoe? Er werd mij niks gevraagd nog medegedeeld over dit item. Ik kom meteen mijn A1-A3 certificaat linken en een examendatum vastleggen, maar verder …. mist …. niks!

  • #9612

   Ik heb het ook afgedrukt en ga het meedoen, maar dit is toch geen manier van doen?

Weergave van 3 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.