Quickshots hoogte niet instelbaar?

Home Forums DJI Mini 2 / DJI Mini 4K Quickshots hoogte niet instelbaar?

Weergave van 0 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #9695
   Bram Cuppens
   Bijdrager

   Hallo mede liefhebbers,

   Ik ben Bram en relatief nieuw in deze hobby. Vloog reeds met Chinese Mini lookalikes en de Tello maar ben nu toe aan het wat serieuzere werk. Ben vooral geïnteresseerd in het maken van mooie video’s en foto’s.
   Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van een mini 2. Deze is ge-update naar de meest recente firmware en dit weekend heb ik reeds wat kunnen testen. Alles gaat prima en ik stond echt versteld van de prestaties van dit kleine toestelletje. Echt Top!
   Toen ik wat in de quickshots aan het rommelen was, en de dronie modus uittesten, viel me echter op dat deze niet echt ver/hoog vloog. Ik herinnerde me vaag iets gezien te hebben op youtube waar ze de hoogte instelde voor deze quickshot. Ik vind deze instelling precies niet terug in de app. Het verticaal schuifbalkje (met de afstand/hoogte), zoals in de filmpjes die ik terugvond, staat er bij mij niet. Is dit iets wat ze er hebben af gehaald met een update of heeft dit iets met de Europese regelgeving te maken of moet ik gewoon ergens een instelling aanpassen of … ?

   Alvast bedankt voor de feedback,

Weergave van 0 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.