Welke Android tablet voor de Mini 2 + litchi?

Home Forums DJI Mini 2 / DJI Mini 4K Welke Android tablet voor de Mini 2 + litchi?

Getagd: 

Weergave van 5 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #5961
   Alex Leys
   Bijdrager

   Tot mijn grote tevredenheid altijd gevlogen met de Mini2 en een iPad 5.
   De nieuwe mogelijkheden met Litchi doen me echter meer naar Android neigen.
   Iemand enig idee welke (betaalbare) tablets geschikt zijn hiervoor?
   Iemand gaf me de Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) als tip, heeft hier iemand al ervaringen mee?

  • #5962
   Steven
   Sleutelbeheerder

   Hoi Alex,

   Litchi is binnenkort (eventjes wachten) ook beschikbaar voor iOS voor je drone. Ik had het met de Mavic Mini en inderdaad een leuke ervaring (MAAR dan ben je voor DJI onverzekerd bij crash, eigen risico).

   Android heeft zo ook z’n nadelen, vooral met de America-ban op DJI, vooral merkbaar bij Google, zodat je software & firmware op de site moet gaan downloaden in plaats van de Google Store. Al deze extra kopzorgen maken de overstap mogelijk niet waard.

   Mijn advies: eventjes wachten. DJI released de iOS SDK voor Mini 2 binnenkort. Op dit moment is alles bij Litchi – ook voor Android- in Bèta modus. (=testmodus)

   Wens je Litchi direct te hebben bij de release voor de Mini 2, kan je in theorie nu al de oude app, voor de Mavic Mini in de Apple Store aanschaffen. Zo heb je bij de update direct jouw versie.

   Meer over deze saga op https://www.fdr1.be/binnenkort-eindelijk-met-je-mini-2-de-lucht-in-dankzij-litchi/

   Meer over Litchi op https://www.fdr1.be/mavic-mini-fpv-tracking-litchi-app/

  • #5974
   Alex Leys
   Bijdrager

   Steven,
   dank voor uw goede raad, ik heb de Litchi-app aangeschaft in de hoop dat ik vlug aan de slag kan met de iPad. Ik merk wel dat je via de Litchi-app een pak meer mogelijkheden krijgt.
   Ik ben momenteel videobeelden aan het maken voor een kunstproject en ik merk dat ik via de Mission Hub van Litchi al heel wat werk kan doen waardoor ik veel vlugger goede beelden krijg. Het gebruik van de aanpasbare waypoints en het gebruik van de POI geeft me net dat wat ik mis(te) bij de Mini 2. Het feit dat ik dit alles kan voorbereiden op pc is een tweede argument om Litchi te gaan gebruiken.
   Toch nog een praktisch vraagje waarop ik niet direct een antwoord kon vinden, een foto met Litchi is die raw of jpg, of beide?
   mvg. Alex Leys

  • #5975
   Alex Leys
   Bijdrager
  • #6203

   Hallo Alex,
   Ikzelf gebruikte een Samsung Galaxy Tab Active3, zie: https://www.samsung.com/nl/business/tablets/galaxy-tab-active3-t575/sm-t575nzkaeeb/
   Ik was er altijd zeer tevreden over, en deze “rugged” versie kan natuurlijk tegen een stootje. Voordeel zeker is het feit dat er LTE (4G) connectie is, MicroSD kaartje in past én dat je de batterij nog kan vervangen.

   Mvg, Daniel

  • #7591
   José Opdebeeck
   Bijdrager

   Bestuur mijn drone mini 2 met een Samsung galaxy A71. Als ik litchi installeer als besturing voor mijn drone werk dit perfect? Is het een aanrader?

   Mvg Jos

Weergave van 5 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.