Wat zijn nu de verschillen tussen de Mini 3 en Mini 3 Pro?

(12/12/2022) Met de nieuwe Mini 3 vervangt DJI z’n voorganger, de DJI Mini 2. De Mini 3 vertoont veel gelijkenissen met z’n grote broer, de Pro. Maar wat zijn nu de grootste verschillen?

Wie graag alles naleest, we hebben handige pagina’s over de DJI Mini 3 en de DJI Mini 3 Pro. Echter, velen onder ons zijn visueel ingesteld, en deze YouTuber legt mooi en handig de verschillen voor je uit. Bekijk even het filmpje en lees verder voor onze aanbevelingen.

DJI Mini 3 versus DJI Mini 3 Pro in beeld

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

Onze aanbevelingen per case

Ga voor de drone van je keuze, maar kies zéker voor de Fly More Combo en als we je echt goeie raad mogen geven: de extra batterijen alleen al zijn dit méér dan waard.

DJI Mini 3 Pro zijaanzichtHeb je nood aan wat meer Pro-features zoals 1080p live beeld, Mastershots voor leuke B-Rolls, meer RAW-foto mogelijkheden en obstakelvermijding want je vliegt wel dicht bij dingen voor die pro-shot? – Kies dan voor de DJI Mini 3 Pro Fly More Combo met de smart DJI RC.

Richtprijs: 1189,-

DJI Mini 3 Pro set kopen >>

 

DJI Mini 3 (leak)Ben je een startende dronevlieger of een grote fan van de huidige DJI Mini 2 en wil je gerust wat ‘luxe’ afstaan om te besparen op de aankoop? Ben je tevreden met zelf op te letten van nergens tegen te vliegen en is 720p live beeld genoeg voor je? (Immers, deze drone neemt zelf ook op in 4K) – Kies dan voor de DJI Mini 3 Fly More Combo met de gekende controller.

Richtprijs: 768,-

DJI Mini 3 set kopen >>