DJI Power levert stroom aan je drones

(18/04/2024) DJI lanceerde vandaag de DJI Power 500 en de DJI Power 1000, 2 grote stroomstations voor de veeleisende natuurfilmer: zo kom je nooit zonder stroom te zitten. 

De toestelletjes zijn echt wel goed gemaakt: ze kunnen al je mobiele devices snel opladen, en kunnen zelfs als UPS fungeren in geval van stroomstoring in je huis. Voor de DJI Power 500 en 1000 ben je ongeveer evenveel eurootjes kwijt als het getalletje in hun benaming

Ook al zijn ze met mondjesmaat beschikbaar (naar ons weten) in een EU-versie, kan het zijn dat dit alles je héél bekend in de oren klinkt: we reviewden immers ooit eens het Ecoflow River Mini stroomstation wat je ongeveer dezelfde functionaliteiten levert, weliswaar voor een meer (menselijke en) zachtere prijs én meer afgestemd op ons, hobby-dronefans, vooral als je het met de “500” vergelijkt.

DJI Presenteerde het alsvolgt in hun promo:

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

Ontdekte je ons FDR1-kanaal al op YouTube?

Op YouTube wemelt het van leuke dronefilmpjes. Een echte bron van inspiratie! Vergeet ook de video niet te liken van de fijne YouTube-creator van het filmpje hierboven. Hij of zij zal het zeker appreciëren!

Ontdek het FDR1.be-kanaal op YouTube