Dji Mini 3 Pro en FPV vliegen met Goggles

Home Forums DJI Mini 3 Pro Dji Mini 3 Pro en FPV vliegen met Goggles

Weergave van 7 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #11677
   Eric Herckens
   Bijdrager

   Iemand ervaring in FPV vliegen met de mini 3 Pro?
   Loont het de moeite?

  • #11678
   Steven
   Sleutelbeheerder

   Er komt net een artikeltje binnenkort over, maar bekijk alvast eens dit, gaat OOK over de Mini 3 Pro… https://www.fdr1.be/les-60-fpv-vliegen-met-je-mavic-3-classic/

  • #11679
   Eric Herckens
   Bijdrager

   Bedankt Steven,

   filmpje deze week al bekeken en vandaar mijn interesse en het zoeken naar meer info :).

   Benieuwd naar hetvolgende artikel hierover.

   Grtjs

  • #11680
   Jan Horemans
   Bijdrager

   Ja, maar het is wel even wennen. Beperk je tot vliegen met je standard RC. Het gebruik van de RC Motion 2 vraagt dat je telkens ontbindt en opnieuw bindt als je wil switchen. Verder, als je een bril draagt en je dacht de Integra goggles te kopen, zou je ze eerst eens moeten uittesten. in tegenstelling tot de goggles 2 corrigeer je je zicht bij de integra door middel van vaste lensjes. Je krijgt dus een set van 11 correctielensjes, van -8D tot +2D. Je kan dus bijsturen in stappen door een andere lens te plaatsen maar als je zicht tussen twee setjes zit, heb je geen perfect resultaat.

  • #11681
   Eric Herckens
   Bijdrager

   Bedankt Jan.

  • #12644
   Mark Verboven
   Bijdrager

   beste, als ik zo alles lees kan je dus ook enkel met de goggles vliegen en dan met de standaard remote ipv de controler ?
   Ik heb de mogelijkheid om een DJI Goggles V2 te kopen dus deze zou ik dan op mijn mini 3 pro kunnen koppelen ?
   alvast bedankt voor de antwoorden

  • #12647
   Mark Verboven
   Bijdrager

   dag Steven, dank je wel voor je antwoord op de doos van de goggles die ik kan komen staat DJI FPV goggles V2, het is het type met de 4 ronde antennes die je ook bij de DJI FPV drone ziet.
   Maar als ik alles zo hoor dan ben ik mss beter af om een DJI FPV Drone bij de kopen als ik de ervaring wil en met de mini pro 3 gewoon op de remote vliegen.

   • #12648
    Steven
    Sleutelbeheerder

    De DJI FPV Goggles V2 is gewoon de “versie 2” van de 1e goggles en NIET goed dus voor jouw doeleinden. De Goggles 2 zijn de nieuwere, net zoals de Integra als alternatief. Nieuwere tech. Je kan perfect de goggles alleen kopen voor een FPV-ervaring te hebben. Zie links in de genoemde artikels voor extra info. Zo blijft alles binnen budget.

  • #12663
   Mark Verboven
   Bijdrager

   oké dank je wel Steven zo omschreven is het inderdaad een stuk duidelijker, maar dan ga ik afzien van de verkoop natuurlijk en alles nog eens even laten bezinken en kijken wat ik er mee doe FPV met de losse bril voor de mini of extra FPV set/drone bij kopen.

Weergave van 7 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.