Drone examen via Ierland – IAA

Home Forums Varia – Wetgeving Drone examen via Ierland – IAA

Weergave van 1 genest reactie
 • Auteur
  Berichten
  • #3310

   Even ter info…

   Ik heb de indruk dat Ierland niet meer zo geneigd is van buitenlanders toe te laten tot hun examenreeks.
   Ik heb mij op 9/12 succesvol geregistreerd bij IAA MySrs. Het bevestigingsmailtje viel binnen het kwartier al binnen in mijn mailbox.
   Ik heb nadien alle stappen gezet die nodig waren, incl. het opsturen van mijn identiteitsgegevens.
   Maar nadien heb ik niets meer vernomen. Als ik dan aanlog op de website van MySrs, dan staat er dat mijn aanvraag zich nog steeds in evaluatiestatus bevindt.

   Ik blijf nog even wachten… Maar het lijkt mij toch iets van lange adem te worden.

   Ik wilde dit alleen maar even laten weten,

   Groetjes,

   Peter

  • #3312
   Steven
   Sleutelbeheerder

   Hoi Peter,

   Bedankt voor je ervaring te delen. We hebben de indruk uit alle feedback die we krijgen dat het nog werkt, maar dat ze hopeloos achter lopen met validaties. Aangezien iedereen precies wil zijn examen doen, en n.a.w. door de feestdagen de bezetting ginder precies ook niet alles is, loopt alles wat trager. We zien bijvoorbeeld dat het filmpje van de theorie al 3.857 keer bekeken is in deze korte tijd, wat wil zeggen dat ze bijna 4K kandidaten goedkeurden in de voorbije 14 dagen. Da’s eigenlijk al indrukwekkend.

   Alternatief is inderdaad binnenkort het online theoretisch examen te doen in België. Ook dit zou gratis zijn volgens de DGLV-communicaties.

   Tot dat je het liet weten! Wie ondertussen meer wil weten, ons artikel hierover vind je hier: Les 23: behaal nu gratis je Online Training dronecertificaat A1/A3 !

Weergave van 1 genest reactie
 • Het onderwerp ‘Drone examen via Ierland – IAA’ is gesloten voor nieuwe reacties.