DJI Mavic 3 Enterprise & Thermal: de drone voor jouw onderzoek of bedrijf

DJI heeft op 27 september 2022 de bedrijfsoplossingen van de Mavic 3 gepresenteerd: de DJI Mavic 3 Enterprise en DJI Mavic 3 Thermal, 2 drones vol toeters en bellen… en met een mooi prijskaartje. 

Je merkt dat deze drones als enterprise-versie van de DJI Mavic 3 gemaakt zijn voor bedrijven én voor specifieke taken: zo zijn deze drones ideaal voor mapping, inspecties, surveys, thermisch onderzoek, beveiliging en search & rescue.

 

Camera’s voor data

Voor die doeleinden bevatten ze o.a. 56x (hybride) zoom, warmtebeeldcamera, geavanceerde RTK GPS en stabiele 03-verbinding, en gebruik je de DJI RC Pro om ze aan te sturen. Deze drones hebben 1 groot superdoel: het verzamelen van data, data en nog eens data.

De DJI Mavic 3T (Thermal) heeft dan weer, zoals de naam al aangeeft, een infraroodcamera aan boord (naast een gewone). De DJI Mavic 3E (Enterprise) focust dan meer op de camera (20 MP, 56x zoom en mechanische shutter).

 

Een overkill aan features

DJI Mavic 3 EnterpriseMet de DJI RC Pro en de O3-Videodoorsturing  van 1080p 30 FPS, APAS 5.0 obstakelontwijking en ADSB voor ander vliegverkeer ter vermijden, ben je vrij gerust in de lucht. Je kan zelfs nog met extra add-ons alles nog nauwkeuriger maken. Natuurlijk kennen ze Remote ID en kan je er zo, hup de Open Categorie mee in.

Je vlucht bereidt je mooi voor dankzij DJI FlightHub 2 en je vliegt met DJI Pilot 2 als software. Nadien kan je met DJI Terra alles in 3D omzetten en DJI Thermal Analysis Tool 3.0 is dan weer met de warmtebeelden bezig. (Meer specificaties)

 

Kopen?

Deze hogekwaliteitsdrones zijn natuurlijk niet voor ieders portefeuille weggelegd.

  • De DJI Mavic 3 Enterprise kan je al scoren voor € 3.149
  • De DJI Mavic 3 Thermal kan de jouwe worden voor € 4.919
  • Meer info over de commerciëlere broertjes van deze bedrijfsdrones, de DJI Mavic 3 en Mavic 3 Cine vind je hier.

 

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

Ontdekte je ons FDR1-kanaal al op YouTube?

Op YouTube wemelt het van leuke dronefilmpjes. Een echte bron van inspiratie! Vergeet ook de video niet te liken van de fijne YouTube-creator van het filmpje hierboven. Hij of zij zal het zeker appreciëren!

Ontdek het FDR1.be-kanaal op YouTubeTevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden