DJI Mini 2 SE: de budgetopvolger van de overpopulaire DJI Mini 2

DJI lanceerde een ‘nieuwe’ drone: de DJI Mini 2 SE. Met deze stap geeft DJI ons (nog) een extra instapdrone voor wie de hobby wil leren kennen. 

Nieuwere versie: DJI Mini 4K

Update: recenter werd de DJI Mini 4K op de markt gebracht, eigenlijk een geüpgraded DJI Mini 2 (SE). Bekijk zeker deze ook als alternatief.

Ontdek de DJI Mini 4K >


Terwijl we dit schrijven zijn we zelf nog aan het uitzoeken wàt nu exact het grote verschil is met de bestaande DJI Mini 2. Het zit ‘m vooral precies in dingen wegnemen of verminderen. Als we naar de oude DJI Mavic Mini en diens DJI Mini SE mogen kijken, moet de DJI Mini 2 SE toch iets van (betere?) technologie overerven van zijn (grotere) broertjes?

Voor zover we kunnen vaststellen is dit een knappe ‘goedkopere’ versie van de Mini 2, gebaseerd op de DJI Mini SE.

Wat vaststaat is dat deze drone géén 4K aankan maar wel ‘maar’ 2.7K zoals zijn budgetvoorganger, wel met Ocusync 2.0 vliegt, en 12 MP foto’s neemt. Voor de rest kan je bijna naar de DJI Mini 2 kijken qua specs.

De prijs is rond de 350,- voor de basis-setup wat zich vertaald in een DJI Mini 2 SE Fly More Combo van een dikke 120 euro duurder. De drone is nu beschikbaar in verschillende configuraties.

DJI Mini 2 SE fly more combo kopen >>

 

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

 

Alternatieven?

 

Mini 2, 3 of 3 Pro? Vergelijk!

 

Tevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden