DJI Mini 4K: de DJI Mini 2 SE upgrade

Wie flashbacks krijgt en denkt “hey, dit heb ik al eens gezien!”, heeft het bij het rechte eind: ontmoet de DJI Mini 4K, de DJI Mini 2 SE mét betere 4K.

DJI Mini 4K

DJI lanceerde vandaag vrij onder de radar een ‘upgrade’ van een oude drone, die ze verkopen als nieuw: de DJI Mini 4K. Let op: dit is géén slechte deal: wie een goedkope drone wilt met een goede camera, kan op deze nieuwe DJI Mini 2 SE-verbouwing bouwen: immers, de DJI Mini 2 is niet voor niets lang dé beste Mini-drone geweest om te kopen en nu probeert men dit te evenaren door de zwakkere SE te ‘upgraden’.

Een lange tijd geleden werd de DJI Mavic Mini opgevolgd door de DJI Mini 2 die op alle vlakken deze drone overtrof. Na zijn succes kreeg je een goedkopere versie van deze DJI Mini 2, de DJI Mini 2 SE, in essentie een Mini 2 met wat oudere Mavic Mini-onderdelen. Deze Mini 4K is echter een upgrade van deze DJI Mini 2 SE en dus wéér de vertrouwde Mini 2 mét dus 4K erbij, en voor zover we kunnen nagaan, ook een C0-label. En de prijs is ook wel mooi meegenomen! 

Mini 2 SE op steroïden, maar met nog wat missend

De DJI Mini 4K is dus hét nieuwe instapmodelletje van DJI, waarmee je 4K in huis haalt. Voor de rest kan je de specs van de DJI Mini 2 opnieuw ernaastleggen. Zo krijg je dus een vrij stevige sub-250-gram drone, zonder obstakeldetectie, met nog steeds het oude Ocusync O2, maar met de 4K die de SE ontbrak.

Geen verrassingen, gewoon een vliegbeestje, waarvan wél niet zéker geweten is of die een C0-label heeft, ook al wordt dit gerapporteerd als “ja, de DJI Mini 4K heeft C0”.

Goedkope kennismaking

Voor iets minder dan <450,- is de Fly More Combo de jouwe, en vooral: voor minder dan <300,- krijg je al de basisset.

Voor wie begint met de hobby, een ideale instapper, maar zonder de franjes, in het beste geval als C0-drone.

DJI Mini 4K kopen >>DJI Mini 4K Fly More Combo kopen >>

 

Let op: Voor wie echter een paar jaar “future proof” wil denken, moet wel heel wat dieper in de buidel tasten, en is het beste af met de DJI Mini 4 Pro, alleen al maar voor de knappe obstakelsensoren én het toekomstveilige C0-label of C1-label naar keuze, en de heel wat recentere firmware.

 

Welke drone past bij jou? Vraag 't aan de Wizard!

Met onze handige simulatietool ("wizard") ontdek je in 1,2,3 wélke drone het best bij je past.

Bespaar jezelf al dat zoekwerk en vraag het gewoon aan onze dronekeuze-wizard. Wie weet ontdek je wel iets wat je zelf nog niet wist. En ja, onze magiër stelt de juiste vragen. In minder dan 2 minuten ken je het antwoord.

Ontdek het snel!

Wizard starten >Tevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden