DJI Mini 4 (Pro), de eerste beelden?

(10/08/2023) Het internet staat weer in rep en roer. De eerste (echte?) beelden van de meest beruchte drone van DJI, de DJI Mini 4, zouden opgedoken zijn. We bekijken het even van wat dichterbij. 

We werden nog maar pas getrakteerd op de knappe DJI Air 3 waar elke fotograaf kwijlend naar kijkt, of er is al een nieuwe DJI-drone aan de horizon, en deze keer niet zomaar eentje. Na de Air-serie is de Mini-serie van DJI wel zeer geliefd, vooral door de vele voordelen als je minder dan 250 gram aan drone hebt. Ook hier zou dit het geval blijven.

Wat is het niét: een raar plooiende DJI Mini 4

Deze rendering was dus niét de nieuwe drone.

Eerder dit jaar hadden we al een rendering van een mogelijk Mini 4-kandidaat, maar dat bleek al snel een fanprojectje.

Immers, DJI zou nooit “zomaar” van zijn vertrouwde (en beproefde) wegklappende rotoren afwijken, noch een drone maken die plots er steeds als “ondersteboven” uitziet.

Ook werd als snel duidelijk dat op deze mock-up de rotoren verkeerd stonden (CCW aan 1 kant, CW aan de andere in plaats van kruislings). Dit kon geen lek van DJI zijn.

Wat dan wél? Ontdek de nieuwe DJI Mini 4

Een paar uur geleden echter verschenen wel enkele lekken, via gekende kanalen. Of dit natuurlijk de waarheid is, moet je zelf maar beoordelen. We ontdekten enkele wazige shots van een nieuw type drone, evenals wat beelden in vlucht waar een medewerker het prototype test met de controller aan de testbank gekoppeld.

Gelukkig hadden we ook nog betere beelden: ….

Verder lezen?

Je ziet dit bericht omdat het vervolg van dit artikel is voorbehouden voor onze leden (en je niet ingelogd bent).

Tip: Klik onderaan deze pagina op "inloggen" & lees rustig verder.  

Nog geen lid? Geen probleem! Je kan gratis lid worden van FDR1 en toegang krijgen tot alle extra informatie zoals deze.