Drone vliegt tegen helikopter

Zodra een drone tegen een helikopter vliegt en hiermee levens in gevaar brengt, mag je er prat op gaan dat dit heel negatief in de media belicht zal worden. We hebben alvast ‘exclusief footage’ kunnen bemachtigen…

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

Wees gerust, dit filmpje hierboven met de ‘drone strike’ was een in scène gezette reclame voor een BBC-programma. Gelukkig maar.

Echter, als we allemaal “geozones gaan negeren en zomaar wat rondzoeven”, wordt dit al snel realiteit. Je moet tenslotte maar een paar roekeloze cowboy-dronepiloten in de wereld hebben om een hele goed bedoelende drone-community als onterechte straf zwaardere regelgeving te laten ondervinden. Fijn dat we dan kunnen betrouwen op Droneguide en onze dagdagelijkse vluchten kunnen plannen.

Ook al denk je dat bovenstaand filmpje nooit zal voorvallen, toch is het spijtig genoeg veel dichter bij de realiteit dan je wel zou willen, zoals deze Deense dronefan rapporteert…

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

Ontdekte je ons FDR1-kanaal al op YouTube?

Op YouTube wemelt het van leuke dronefilmpjes. Een echte bron van inspiratie! Vergeet ook de video niet te liken van de fijne YouTube-creator van het filmpje hierboven. Hij of zij zal het zeker appreciëren!

Ontdek het FDR1.be-kanaal op YouTubeTevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden