Is de DJI RC Pro écht beter dan de DJI RC?

(11/08/2022) Recentelijk maakte DJI zijn nieuwe DJI RC, geleverd bij de Mini 3 Pro, ook compatibel met de Mavic 3. Maar, is dit het moment om de dure Pro te verruilen voor zijn 700 euro goedkoper broertje?

DJI RC Pro

Met dit recent kunstje is de nieuwe remote DJI RC dus vanaf nu niet meer exclusief voor de DJI Mini 3 Pro. De DJI Mavic 3 profiteert alvast mee.

Zelf konden we de test nog niet doen, maar lang leve het internet: Youtuber Jeremy Toh bekeek voor ons de dure Pro en goedkoper niet-Pro Remote Controller van héél, héél dichtbij. Zijn onderzoek en bevindingen kan je hieronder bekijken.

Wij deelden al mee dat DJI recentelijk ook z’n DJI RC “solo” verkoopt: handig dus als je je Mavic 3 (Cine) van een nieuwe remote wil voorzien, of je je vers aangekochte DJI Mini 3 Pro toch die slimme controller mét ingebouwd scherm wil cadeau doen.

DJI RC apart kopen >>

 

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

Ontdekte je ons FDR1-kanaal al op YouTube?

Op YouTube wemelt het van leuke dronefilmpjes. Een echte bron van inspiratie! Vergeet ook de video niet te liken van de fijne YouTube-creator van het filmpje hierboven. Hij of zij zal het zeker appreciëren!

Ontdek het FDR1.be-kanaal op YouTube