Maak plaats voor de DJI FlyCart 30

(11/01/2024) We kijken niet vaak naar de drones van DJI voor bedrijven, maar deze is toch wel eentje die écht indrukwekkend is: maak kennis met de muilezel van de lucht, de DJI FlyCart 30.

Een pakketje van 30 kg afleveren op een bijna onbereikbare plaats? Een broodnodig onderdeel naar beneden winchen op een varend schip? Een zonnepaneel naar de fabriek brengen voor reparatie? De DJI FlyCart 30 kan het allemaal.

DJI’s werkpaard staat het toe dankzij heel wat technologie die we in onze gekende consumer drones zoals de DJI Air 3 of DJI Mavic 3 Pro terugvinden, maar het geeft ook een kijk op “wat nog allemaal kan” en wat DJI nog in zijn trukendoos heeft steken. De O3-connectie is ons dus niet vreemd, en ook de manier van besturen voelt ons niet vreemd aan. Toch wat leuke nieuwigheden zoals de 4G aanvullende verbinding en een vlieghoogte… tot 6 kilometer (!) hoog.

Voor wie de DJI FlyCart 30 wil besturen is er ook het slechte nieuws: je zal minimaal gecertificeerd moeten zijn voor de Specific Categorie en toch wel 17.000 dollar moeten neertellen…

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

Ontdekte je ons FDR1-kanaal al op YouTube?

Op YouTube wemelt het van leuke dronefilmpjes. Een echte bron van inspiratie! Vergeet ook de video niet te liken van de fijne YouTube-creator van het filmpje hierboven. Hij of zij zal het zeker appreciëren!

Ontdek het FDR1.be-kanaal op YouTube