Nieuwe functies in DJI Fly-update

(30/06/2022) DJI Fly kreeg weer een update. Heel bijzonder is dit niet, maar hiermee geven ze de nieuwe Mini 3 Pro plots heel wat meer mogelijkheden en corrigeren ze wat recente bugs. 

voorkant DJI Mini 3De DJI Mini 3 Pro kwam sneller op de markt dan DJI wel wou, zo lijkt het. Achteraf wordt er nu nog functionaliteit toegevoegd, die er van meet af aan had moeten opzitten. Ook krijgen andere drones wat correcties, maar de focus ligt op de 3 Pro.

Volgens DJI zijn dit de verbeteringen voor de DJI Mini 3 Pro:

  • Hoewel de drone in landschapmodus (16:9) alles al kon, krijgt hij nu ook de (hard) ontbrekende FocusTrack, allerhande QuickShots en Hyperlapse in de portretmodus, 9:16 dus, waar al die influencers op zitten te wachten.
  • De ontbrekende 2 seconden-shutterinterval aan de Hyperlapse wordt toegevoegd
  • Bij de DJI RC als smart controller-met-scherm ontbrak een manier om de die te centreren als indicator. Dit kan je nu doen door bovenaan links te klikken na de update.
  • De drone krijgt een USB-modus, zo blijft de batterij wat gespaard tijdens export-via-kabeltje-naar-PC.

Om deze functies te activeren zijn firmware-updates voor drone en controller nodig.

DJI Fly app (webp)Voor niet-3-bezitters is de update karig: gewoon wat performatieverbeteringen en bugfixes van de app, maar best niet over te slaan, gezien DJI veel ‘fouten’ maakt voor andere drones in de DJI Fly-app telkens een nieuwe drone rush rush op de markt komt.


Hoe DJI Fly op je smartphone installeren of updaten vind je op deze locatie: https://www.fdr1.be/djifly/

 

Tevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden