DJI Mavic 3 Convertible Carrying bag: de meest veelzijdige dronetas ooit! Super!

Eens je een tijdje met een drone vliegt, zijn er nog weinig dingen die je verwonderen. De DJI Convertible Carrying Bag echter, is eentje waar we vol bewondering staan voor de uitvinder ervan. Héérlijk wat je hier ontdekt. Kijk je even mee?

3 draagtassen-in-1

Wie een Fly More Kit voor de Mavic 3-serie  (Mavic 3/Mavic 3 Cine/Mavic 3 Classic/…) ooit kocht, kent deze knappe tas die erin begrepen zit. Ze valt immers op: er is een héle hoogstaande kwaliteit te merken en een knappe, doorgedreven afwerking. Zacht suéde, leerachtige structuren, metalen gespen.

Op het eerste zicht lijkt dit een handige carry-all dronetas met superhandige vakjes in, maar dan ontdek je 2 extra ritssluitingen. Open je de eerste ritssluiting, dan verandert dit kleine tasje in een heuse comfortabele rugzak, met plots 3 keer zoveel ruimte erin.

Open je de 2e ritssluiting dan krijg je een heel comfortabele draagriem zodat het een handige schoudertas wordt, of, in combinatie met de andere sluiting, een rugzak met extra gesp voor je middel.

De Mavic 3 tas omgevormd tot rugzak.

Bonus: open je de 2 ritssluitingen op de rug, dan past dit onderdeel van deze tas als een houder rond de draagstang van je bagagetrolley. Handig voor de pro-filmer die moet reizen naar de filmlocatie.

Je moet het echt zién om het te geloven. Als je dit vergelijkt met het ‘rommelzakske’ die je meekrijgt bij een drone van de Mini-series als tas in de Fly More Combo, dan geloof je je ogen niet. Je mond valt voor minder open. De ontwikkelaar die dit bij DJI ooit bedacht, moest een medaille krijgen.

 

een DJI drone bag van hoge kwaliteit

We zijn echt fan. Merk je het al? Vooral als je een grotere drone hebt is dit een godsgeschenk: plaats voor 3 batterijen, wat extra laders en stroom kabels, en zelfs je controller zonder moeite. Naast de drone natuurlijk.

DJI convertible carrying bag kopen >>

 

 

Je drone-accessoires veilig onderin, extra stuff bovenin de rugzak met alle gemak.

Ook al je papiertjes passen perfect in een van de vele zakjes, en alles sluit veilig af, voldoende afgeschermd tegen de occasionele stoot of val. Zelfs voor een DJI Mini 3 Pro lijkt dit een handige tas die je wat extra’s levert.

Vooral de afwerkingsgraad is opvallend. Metalen gespen, geen plastic, zachte stof, sterke ritssluitingen en een tas die wel tegen een stootje kan. Je zou bijna vergeten dat je de dronehobby binnenstapte. Enkel het naamplaatje “DJI” wat trots op de rugzak of compacte tas staat, herinnert je eraan.

 

Handig, ook voor jou!

Zoals je merkt: voor wie géén Fly More Kit voor een Mavic 3 nodig heeft of een andere drone bezit, kunnen we dit enkel maar met klem aanraden als te overwegen drone-tas. Gelukkig kan je ze ook los kopen. Wel goed checken of je drone past natuurlijk, maar aangezien de Mavic 3 een van de grootsten is van de foldable drones, zit het wel snor. Okay, de prijs is niet ‘maar’ een paar eurootjes zoals dat “plastic spul bij Ome Ali”, maar hier heb je wel heel wat voor je centjes.

DJI convertible carrying bag kopen >>

 

Bezit je een drone van de Mavic 3-serie? Dan koop je beter de Fly More Kit:

Via CoolBlue:

DJI Mavic 3 Fly More Kit kopen >>

 

Tevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden