Wat was de beste drone van 2023?

(25/12/2023) Weer een jaar voorbij, gevuld met heel wat drones en vliegende wondertjes. Maar wat is nu dé beste drone van 2023? En waarom? We maakten even een lijstje.

Het verdict

GOUD: De overduidelijke winnaar: DJI Mavic 3 Pro

Voor wie het beste van het beste wil, met een gigantische stabiliteit, tonnen mogelijkheden, de beste sensor en alle zoom mogelijkheden, moet zeker en vast voor de DJI Mavic 3 Pro kiezen. De winnaar der winnaars voor de pro’s. Heeft deze drone een te groot prijskaartje, dan kan de DJI Mavic 3 Classic een alternatief zijn.

DJI Mavic 3 Pro kopen >>

Meer infoZILVER: Het beste van 2 werelden: DJI Air 3

Zoommogelijkheid, kwaliteit en toch heel draagbaar? Dan moet je zeker voor de Air 3 kiezen. Deze drone is van alle markten thuis. Met de nieuwe O4-transmissietechnologie is hij ook klaar voor de toekomst. Het referentiemodel voor heel wat drone-enthousiasten.

DJI Air 3 kopen >>

Meer infoDJI Mini 4 Pro in flight

BRONS: Perfectie voor iedereen: DJI Mini 4 Pro

De drone met O4-transmissietechnologie die super-draagbaar is en overal je wel dé ideale beelden helpt schieten, dat is de definitie van de DJI Mini 4 Pro. Klein formaat en krachtig werkpaard met 360°-obstakelvermijding! De dronehobby werd plots veel leuker…

DJI Mini 4 Pro kopen >>

Meer info 

Meer uitleg? Enkele experten aan het woord

We konden natuurlijk voor dit alles zelf op onderzoek uitgaan, maar om wat neutraal te blijven, raden we iedereen dit filmpje even aan: 6 YouTubers die dagdagelijks filmpjes maken over alles in de dronewereld, geven hun advies over wat de beste drone van 2023 is en komen ook tot deze conclusie.

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

 

Tevreden met de info op deze site?

Fijn! Veel droneplezier! Wist je dat je gratis lid kan worden van FDR1 en zo toegang kan krijgen tot extra verborgen & handige informatie?

Kom bij de leukste drone-familie van België!

Meer weten over lid worden