DJI RC & DJI RC 2 cover & sunhood: de beste bescherming voor je smart remote controller

We zijn niet vaak laaiend enthousiast over een ‘stukje plastic’ dat 2 keer niets kost, maar dit is dé uitzondering: deze (Sunnylife) zonneklep én beschermer houdt het scherm van je dure DJI RC (RM330) of DJI RC 2 smart controller veilig & krasvrij! Een DJI RC cover met stijl! 

DJI Smart Controller & DJI RC-N1 voor de DJI Mini 3 ProJe kent het wel, je kocht jezelf een mooie nieuwe DJI Mini 3 Pro of een DJI Mavic 3 of DJI Mavic 3 Classic en je koos voor de smart controller. Zelfde verhaal voor wie een DJI Mini 4 Pro koos of een DJI Air 3.

Je besloot dat het extra geld uitgeven niet opwoog tegen het gebruiksgemak van niet steeds je smartphone te moeten aansluiten. Natuurlijk heeft deze slimme remote een zwak punt: het scherm.

Verder zou het leuk zijn moest je niet constant je sticks moeten losmaken en achter in de remote klikken. De kans dat je die zo verliest is reëel.

Bescherm je smart controller

Je hebt een aantal opties:

 • Het scherm van je smart controller beschermen met een screen protector. Goed idee, maar vaak maakt dit soort oplossingen je scherm (veel) minder responsief en het aanbrengen is vaak niet zonder problemen: we horen vaak dat dit soort protectors breken of luchtbubbels achterlaten.
 • Een klepje dat over je controller past als een dekseltje: heel wat rare opties zijn er, maar je moet ze erafklikken en verder hebben ze weinig tot geen nut.

Alle voordelen van de sunhood DJI RC cover

De hier voorgestelde oplossing van deze sunhood (zonneklep) heeft vele voordelen:

 • makkelijk installeerbaar (opklikken,  2 dingetjes vastdraaien met de hand, that’s it)
 • functie van
  • krasbescherming van je scherm
  • doet ook dienst als zonnescherm
  • laat ook toe je sticks te laten staan
 • openklikbaar en op de remote, geen ‘extra’
 • Snel én direct open en vliegen maar

Zo zie je, het is een handig dingetje en past perfect 9 kansen op 10 in je draagtas of case, ongeacht welke je hebt. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten: het kost een tiental euro, waar 1 fatsoenlijke (tijdelijke) screen protector al 10 euro kost, en die heeft niet al die extra functies.

DJI RC sunhood/cover (Bol) kopen >> DJI RC sunhood/cover (Amazon) kopen >>

Cover voor de DJI RC, zoals je die vindt bij de DJI Mini 3 (Pro), DJI Mavic 3 (Classic), kortom de DJI RC voor O3-systemen.

DJI RC 2 sunhood/cover kopen >>

Cover voor de DJI RC 2, zoals je die vindt bij de DJI Mini 4 Pro of de DJI Air 3, kortom de DJI RC 2 voor O4-systemen.

Extra info

Deze Amerikaan toont je de DJI RC cover als heel eenvoudig product nogmaals in detail. Fijn vliegen & met weer wat extra luxe!

© Alle rechten voorbehouden aan de YouTube-kanaaleigenaar van het getoonde filmpje

DJI RC sunhood/cover kopen >> DJI RC 2 sunhood/cover kopen >>

 

Heb je een duurdere DJI RC Pro? Dan heb je nood aan een andere versie van deze cover. Deze vind je hier.